ROGERS FARCITS
Aquest va ser el segon plat del dinar d’Any
Nou.
4 rogers
1 porro tendre¼ de carbassó
1 patata petita
4 talls prims de cansalada Ibèrica viada
Olivada
Oli
Sal
Pebre
Vermut blanc dolç
Quan comprem els rogers demanem que ens els escatin
i ens treguin l’espina central.
Netegem-los molt bé i procurem treure’ls les
espines petites del centre dels filets. Reservem
Tallem el porro i el carbassó a juliana molt
fina, salpebrem i els saltegem per separat a una paella amb un fil d’oli.
Reservem
La patata la tallarem per fer-ne palla,
espolsem amb una mica de sal i la fregim amb un bon raig d’oli, fins que la
tinguem cuita però no daurada. Las posem sobre paper de cuina per reculli
l’accés d’oli. Reservem
Salem els rogers per la part de la carn, a
sobre d’un filet hi posem una mica d`olivada ben escampada, una mica de porro, una mica de carbassó i unes
miques de patates, tapem amb l’altre filet i
enfaixem amb la cansalada.
A una safata de forn amb paper sulfuritzat per
evitar que se’ns enganxin, posarem els rogers, els amanim amb un fil d’oli i
una cullerada de vermut, quan tinguem el forn a 200º C els posarem i deixarem
coure cinc minuts.
Per servir, al plat hi farem unes pintades amb
l`olivada a sobre posarem els rogers.
Recepta del llibre 100 Plaers per Compartir de
Carme Ruscalleda, adaptada al meu gust.
Aquests mars i muntanya m'encanten, el trobo un plat elegant, i molt gustós. I la decoració amb l'olivada queda molt bonica!
ResponEliminaQuina manera més bona de fer els mollets!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Roger? es el primer cop que ho sinto aquest nom de peix... tot i que té una pinta fantàstica!
ResponEliminaUn petó
Que bons! i que macos queden al plat eh, jejej
ResponEliminaPetons ;)