dijous, 26 de setembre de 2013

BROQUETES DE SÍPIA A LA PLANXA




INGREDIENTS

2 sípies
1 all
Oli d’oliva
Suc de llimona
Julivert

Netegem les sípies, tallem-les longitudinalment. Amb un ganivet marcar per la part exterior primer per un sentit i desprès per l’altre, ens quedaran com uns quadrets.

Travessem les sípies amb unes broquetes.

Posem una planxa al foc, quan la tinguem calenta courem les sípies, primer del costat dels quadrets i desprès per l’altre, fins que la tinguem al nostre gust.

A un bol tindrem preparat l’amaniment, l’all tallat petit i el julivert amb oli i unes gotes de llimona.

Quan tinguem les sípies cuites, les amanim i cap a taula.


14 comentaris:

  1. Que bona la sèpia amb la picadeta d'all i julivert! i així presentada en broqueta queda genial!

    ResponElimina
  2. Que bones!! m'encanten les sipies i els calamars fets així a la planxa, estan bonísims!!
    Petonets!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que totes dues coses estan boníssimes !!
      Petons

      Elimina
  3. M'encanta la presentació!!! Queda super vistós, idea ben anotada ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. A taula també es menja amb la vista !!!
      Petons

      Elimina
  4. M'agrada la sípia a la planxa amb all i julivert, aquesta presentació queda molt bonica.
    Petons.

    ResponElimina
  5. si n'és de bona la sípia a la planxa... a vegades no calen gaires coses més per fer un plat ben gustós més que tenir bon gust,oi?, a reveure!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De vegades nomes falten ganes de divertir el plat.
      Petons

      Elimina
  6. Que booo! La idea de fer-li els quadres m'agrada molt, queda molt ben presentat. Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. De vegades amb la presentació fem que el plat tingui més categoria .
      Petons

      Elimina
  7. M´has tocat la fibra! la sípia a la planxa és bàsica en la meva alimentació setmanal..i aquest pinxo, uf! em ve l´olor a l´allet...uf! que traspasso la pantalla, uf!

    ResponElimina