dilluns, 23 de setembre de 2013

GOTETS AMB FORMATGE, “CAVIAR” I SALMÓ




Un aperitiu sense massa feina i sense cuinar, fantàstic per un dia festiu o un cap de setmana !!!

INGREDIENTS

1 terrina de formatge cremós
Ous de lumpus negres
Ous de lumpus vermells
Salmó fumat

A la meitat del formatge li barregem una cullerada sopera dels ous negres, remenem perquè quedin ben incorporats.

A l’altre meitat del formatge li barregem una cullerada sopera del ous vermells, remenem perquè també ens quedin ben incorporats.

Per servir, a un gotet posarem la meitat del preparat amb ous negres, a sobre la meitat del preparat amb ous vermells, acabem amb un tall de salmó.

Acompanyarem amb una bona quantitat de torradetes de pa.

16 comentaris:

  1. Un entrant fàcil pero molt ben convinat.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. uns gotets per quedar com uns genials amfitrions! petons

    ResponElimina
  3. Un paté deliciós i ben senzill per servir en unes torradetes d'aperitiu.

    ResponElimina
  4. Això ha de ser un perill de lo bons que estan. COm que m'encanta el formatge, me l'apunto per quan tingui invitats ja que em sembla d'allò més capritxós

    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. A taula també s’han de portar moltes torrades de pa Umm
      Petons

      Elimina
  5. Una monada de gotets! I a mi el salmó em perd!!!

    ResponElimina
  6. No pot ser més fàcil, una aperitiu refrescant.
    Petons.

    ResponElimina
  7. Quin aperitiu més fácil i que bé que quedes si tens convidats. Molt fan dels teus aperitius! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es fàcil i quedes molt bé.
      Celebro que t’agradin
      Petons

      Elimina