dilluns, 30 de setembre de 2013

LLOBARRO AMB REFREGIT D’KETCHUP




INGREDIENTS

1 llobarro de 800 g.
100 g d’oli d’oliva
2 alls filetejats
2 cullerades soperes de salsa de soja
Cullerada sopera de quetxup
Dos peces de pebre de caiena

Quan comprem el llobarro demanem que ens l’obrim per la meitat, perquè ens quedi com un llibre, però que no li treguin l’espina central ni el cap.

Netegem molt bé el llobarro d’escames, tripes i agalles.

El salem molt lleugerament i ragem un una mica d’oli.

El posem a una paella, he fet servir la de l’arròs perquè hi càpigues sencer, deixem coure uns cinc minuts per al costat de la carn i uns vuit minuts per al costat de la pell. Ara ja és el moment de retirar-ne l’espina.

Mentrestant amb la resta d’oli preparem el refregit dels alls i el pebre de caiena. Quan l’all ja comença a enrossir, aboquem tot aquest contingut sobre el llobarro. Immediatament recuperem tot aquest refregit, escalfem uns moments i tornem a repetir l’operació.

Recuperem novament el refregit, afegim-hi el ketxup i la salsa de soja, barregem molt bé fins que ens quedin tots aquests ingredients ben incorporats i tornem a regar el llobarro, repetim la mateixa operació un altra vegada.

Ja el tenim el llobarro preparat per servir.
 
 
 

 Recepta de Martin Berasategui una mica tunejada

 

22 comentaris:

  1. oh! Ha de ser molt gustós! Una bona idea, Sión! Queda apuntada! Petons

    ResponElimina
  2. Quin gustet que ha de tenir aquest peix!!! Segur que així agrada a petits i grans!

    ResponElimina
  3. Ostres!!! Recepta boníssima!!! Això de "tunejar" receptes és tot un mèrit!! Si és que ets una artistassa de la cuina!!! :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tunejar-les va molt bé, perquè les fas al teu gust !!
      Una abraçada

      Elimina
  4. Que buena! Me encanta este refrito ....lo tengo que probar.
    Besets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si el proves de ben segur t’agradarà
      Petons

      Elimina
  5. Ha de tenir un sabor d'allò més intens, acasa segur que ens agrada, i jo que tinc certs problemes amb el peix, crec que aquesta manera també m'encantara
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tant si agrada com si no agrada massa el peix preparat així, tothom diu que es molt bo
      Petons

      Elimina
  6. Un plato perfecto, me imagino su saborcito y ya me gusta!! Bss.

    ResponElimina
  7. Un refregit molt original amb ketchup, d'aquesta manera agradarà als jovenets també.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es molt original, però es sorprenentment bo.
      Petons

      Elimina
  8. A casa no gastem mai ketchup, però usat com a condiment em sembla molt bona idea. Ha de quedar un refregit ben gustós!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A casa tampoc, el vaig comprar exprés per fe aquest peix i queda molt gustos
      Petons

      Elimina
  9. con este refrito tan original debe de ser sublime,el Martin es muy amante de estas recetas asi con poca cosa y de sabor buenisimo
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les receptes del Martin no fallen mai, queda molt saborós
      Una abraçada

      Elimina
  10. Ha de ser foça gustós i és ben original! ja ho provarem!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es original i queda molt gustos. Si el proves ja amb diràs
      Petons

      Elimina
  11. Me encantan los pescados, casi todos en general y de casi todas las formas en que se pueden preparar, pero este se ve sencillamente delicioso!
    Besos

    ResponElimina