LLOBARRO AMB REFREGIT D’KETCHUP
INGREDIENTS
1 llobarro de 800 g.
100 g d’oli d’oliva2 alls filetejats
2 cullerades soperes de salsa de soja
Cullerada sopera de quetxup
Dos peces de pebre de caiena
Quan comprem el llobarro demanem que ens l’obrim
per la meitat, perquè ens quedi com un llibre, però que no li treguin l’espina
central ni el cap.
Netegem molt bé el llobarro d’escames, tripes
i agalles.
El salem molt lleugerament i ragem un una mica
d’oli.
El posem a una paella, he fet servir la de l’arròs
perquè hi càpigues sencer, deixem coure uns cinc minuts per al costat de la
carn i uns vuit minuts per al costat de la pell. Ara ja és el moment de
retirar-ne l’espina.
Mentrestant amb la resta d’oli preparem el
refregit dels alls i el pebre de caiena. Quan l’all ja comença a enrossir,
aboquem tot aquest contingut sobre el llobarro. Immediatament recuperem tot
aquest refregit, escalfem uns moments i tornem a repetir l’operació.
Recuperem novament el refregit, afegim-hi el ketxup
i la salsa de soja, barregem molt bé fins que ens quedin tots aquests
ingredients ben incorporats i tornem a regar el llobarro, repetim la mateixa operació
un altra vegada.
Ja el tenim el llobarro preparat per servir.
oh! Ha de ser molt gustós! Una bona idea, Sión! Queda apuntada! Petons
ResponEliminaEs molt gustos i sorprenentment bo !
EliminaPetons
Quin gustet que ha de tenir aquest peix!!! Segur que així agrada a petits i grans!
ResponEliminaAgrada a tothom en donc fe
EliminaPetons
Ostres!!! Recepta boníssima!!! Això de "tunejar" receptes és tot un mèrit!! Si és que ets una artistassa de la cuina!!! :D
ResponEliminaTunejar-les va molt bé, perquè les fas al teu gust !!
EliminaUna abraçada
Que buena! Me encanta este refrito ....lo tengo que probar.
ResponEliminaBesets.
Si el proves de ben segur t’agradarà
EliminaPetons
Ha de tenir un sabor d'allò més intens, acasa segur que ens agrada, i jo que tinc certs problemes amb el peix, crec que aquesta manera també m'encantara
ResponEliminaPetonets
Tant si agrada com si no agrada massa el peix preparat així, tothom diu que es molt bo
EliminaPetons
Un plato perfecto, me imagino su saborcito y ya me gusta!! Bss.
ResponEliminaQueda amb un gust molt bo
EliminaPetons
Un refregit molt original amb ketchup, d'aquesta manera agradarà als jovenets també.
ResponEliminaPetons.
Es molt original, però es sorprenentment bo.
EliminaPetons
A casa no gastem mai ketchup, però usat com a condiment em sembla molt bona idea. Ha de quedar un refregit ben gustós!
ResponEliminaA casa tampoc, el vaig comprar exprés per fe aquest peix i queda molt gustos
EliminaPetons
con este refrito tan original debe de ser sublime,el Martin es muy amante de estas recetas asi con poca cosa y de sabor buenisimo
ResponEliminaUna abraçada
Les receptes del Martin no fallen mai, queda molt saborós
EliminaUna abraçada
Ha de ser foça gustós i és ben original! ja ho provarem!
ResponEliminaEs original i queda molt gustos. Si el proves ja amb diràs
EliminaPetons
Me encantan los pescados, casi todos en general y de casi todas las formas en que se pueden preparar, pero este se ve sencillamente delicioso!
ResponEliminaBesos
Te una pinteta boníssima.
ResponEliminaMuxuak