dimecres, 18 de setembre de 2013

TARTALETES AMB XAMPINYONS I FORMATGE




INGREDIENTS

250 g de xampinyons
150g de formatge Rocafort
½  llimona
Oli d’oliva
2 cullerades de crema de llet
Tartaletes per farcir

Netegem els xampinyons i els tallem a lamines, els mullem amb el suc de la llimona, perquè no enfosqueixin. A una paella amb una mica d’oli els saltegem a foc suau fins que els tinguem al nostre gust. Reservem

A un plat aixafem el formatge rocafort i afegim la crema de llet, treballem una mica perquè quedi tot ben integrat. En aquest moment també i barregem els xampinyons que tenim reservats.

Omplim les tartaletes amb la barreja que tenim preparada, les portem al forn que ja tindrem preparat i les gratinem una mica.
 
 

20 comentaris:

  1. Queden molt cuques! Són molt fàcils de preparar i deuen ser boníssimes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si, son fàcils de preparar i a taula agraden molt !
      Petons

      Elimina
  2. Una bona combinació d'ingredients. S'han de menjar sols.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Una idea fantàstica per un aperitiu.
    I com tornis a dir que no fas mai postres, et renyaré, eh? :)
    Que el gelat de vainilla té una pinta deliciosa!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Queden molt bé.
      Referent als postres, ara ja començo a fer-ne més i queden prou bé. Es que no vull que hem renyis :) jejeje
      Petons

      Elimina
  4. com m'agraden els teus entrants, he fet uns qunants jijiji

    ResponElimina
    Respostes
    1. Celebro que t’agradin i els preparis 
      Petons

      Elimina
  5. Molt bona idea!! És un entrant ideal i si tens convidats quedes genial! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. A més el pots tenir preparat i portar-lo al forn l’últim moment.
      Petons

      Elimina
  6. Tenen molt bona pinteta, es veuen de luxe.
    Muxuak

    ResponElimina
  7. Me encantan,son faciles de preparar y quedan buenisimas.
    Besets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Poca feina i bon resultat, no es pot demanar res més
      Petons

      Elimina
  8. oohh quina pinta!! tot el que dur formatge em perd pero amb tartaleta i xampis! jolin! has encertat els meus sabors preferits! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Celebro haver encertat els teus gustos !!
      Petons

      Elimina
  9. quedan unas tartaletas bien buenas con estos ingredeintes y ademas faciles
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
  10. Quines tartaletes més mones i sobretot, han d'estar boníssime! bon aperitiu!

    ResponElimina
  11. Se me hace la boca agua con estas tartaletas y con ese relleno, yo me las comería sin dejar ni una, son una delicia y te han quedado geniales.
    Un besote

    ResponElimina
  12. Se me hace la boca agua con estas tartaletas y con ese relleno, yo me las comería sin dejar ni una, son una delicia y te han quedado geniales.
    Un besote

    ResponElimina