dilluns, 3 de març de 2014

QUICHE DE CARXOFES I CEBA





Quan vaig veure al blog Decuina.net de l’Oscar aquesta quiche, sàvia que la faria molt aviat, m’agraden molt les carxofes i ha quedat sensacional, tot i que l’he variat una mica.

INGREDIENTS

5 carxofes
2 cebes tendres grossetes
100 g de formatge ratllat
1 tassa de crema de llet
150 g de bacó fumat
150 g de pernil
3 ous 
1 fulla de pasta brisa
Sal
Pebre negre

Tallem petit el bacó i el pernil. Reservem

Netegem les carxofes i en deixem els cors, els filetegen i sufragui’m amb una mica d’oli. Els reservem a un plat.

Tallem finament les cebes i las sufragui’m amb la resta d’oli de les carxofes, quan les tinguem al punt hi aboquem les carxofes, salpebrem i remenem.

A un bol batrem els ous, afegim la crema de llet, el preparat de la carxofa i ceba, el bacó i el pernil, la meitat del formatge ratllat, remenem molt bé perquè ens quedi tot molt ben incorporat.

Estenem la pasta brisa al motlle, la punxem una mica perquè no s’infli, aboquem tot el preparat, espolsem per sobre la resta del formatge ratllat, arreglem les voreres de la pasta perquè quedi curiosa.

La portem al forn que tindrem preescalfat a 220º C. deixem coure durant una mitja hora.




14 comentaris:

  1. Sóc fan de les quiches! aquesta combinació l'he de provar! m'agrada molt!petó

    ResponElimina
  2. Queden apuntades les carxofes per un pròxim farcit de quiche! Qué bona que havia de ser!

    ResponElimina
  3. oh! Ha de ser molt gustosa, Sión!! me l'apunto, també!

    ResponElimina
  4. m'encantes les quiches, i genial que sigui amb carxofes de temporada! petons

    ResponElimina
  5. M'encanten les carxofes i les quiche, o sigui per a mi una combinació perfecta i ara que estem en temporada de carxofes, no crec que trigui en fer-la, una abraçada !!

    ResponElimina
  6. M'encanten totes les quiches i ara que estem en temporada de carxofes és molt bona opció. Amb el punt del bacon encara ha de quedar més gustosa.

    ResponElimina
  7. Què bones les quiches, no són difícils de fer i són molt resultones. Amb carxofa no l'he provat mai però a mi també m'encanten les carxofes, Has provat la truita de carxofa??? Suposo que si, doncs m'imagino aquesta quiche una mica semblant, o sigui boníssima. La faré.

    Que passis un bon dia, jo de baixa amb un bon refredat, del llit a l'ordinador, de l'ordinador al sofà i del sofà de nou al llit.

    *Pilar*

    ResponElimina
  8. Carxofes amb bacó? Uauhhh!! Una combinació especial. Me l'apunto (ja saps, a casa ens encanten les quiche!!)

    Cuina d'emergencia
    http://cuinademergencia.blogspot.com

    ResponElimina
  9. Me gustan mucho las alcachofas así en quiche nos la he probado, pero tienen una pinta estupenda. Bss.

    ResponElimina
  10. Una combinació mol bona la carxofa i el bacó!! A vorer si la prepare prompte!!
    Besets
    http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  11. Però quina cosa més bona!!! Aquesta me l'apunte per a fer-la com més aviat millor!! Enhorabona!!

    ResponElimina
  12. Uau! Ha de ser molt bona aquesta combinació en una quiche! M'ho apunto.
    Petons

    ResponElimina