dijous, 20 de març de 2014

AMANIDA AMB BOLETS, TEMPURA DE LLAGOSTINS I D’ALLS TENDRES






INGREDIENTS

Fulles d’escarola
Fulles de roure
Tomàquets xerri
Gírgoles mini
8 llagostins
6 alls tendres
Pinyons
1 all
Farina de tempura
Oli d’oliva
Vinagre de xeres
Sal

Netegem i tallem l’amanida. Reservem

Pelar les cues dels llagostins, treure’ls-hi els budells i tallar-les per la meitat i reservar.

A una paella amb una mica d’oli daurem l’all que tenim filetejat. Reservem-ne l’oli.

Netejar les gírgoles, salpebrem i les saltegem amb l’oli que tenim reservat. Reservem

Per preparar la vinagreta, a un bol posarem un polsim de sal i un raig de vinagre, amb unes varetes remenem bé, afegim un raig d’oli i tornem a remenar per emulsionar-ho bé. Aboquem el preparat a un setrill i reservem a la nevera.

A un bol posem farina de tempura, remullem amb aigua amb gas ben freda, espolsem-hi una mica de sal. La barreja ha de quedar bastant densa.

A una paella posem oli, la portem al foc, quan el tinguem calent, passem els llagostins per la tempura i els fregim, quan els tinguem cuits els posem sobre paper de cuina per treure’ls l’excés d’oli que puguin portar. Seguirem el mateix proses amb els alls tendres.

A un bol posarem l’amanida que tenim reservada, els tomàquets xerri tallats per la meitat, les gírgoles, la vinagreta i remenem molt bé .

Per servir, al fons del plat posem l’amanida, a sobre els bolets, els llagostins i les cebes, acabem amb els pinyons una mica daurats.


5 comentaris:

  1. Peazo amanida ens porteu avui
    Muas

    ResponElimina
  2. No li falta de res a aquesta amanida! m'encanta!
    petonets

    ResponElimina
  3. Boníssima i complerta! Em de començar a agafar idees d'amanides que d'ara endavant ens faran falta!
    Petons

    ResponElimina
  4. M'encanten les amandies tèbies i ben orignials.
    I aquesta té tots els sabors del món!

    ResponElimina
  5. Les amanides amb ingredients tebis m'agraden molt...I aquesta és plena de contrasts esplèndids! Petons!

    ResponElimina