dilluns, 10 de març de 2014

LLUÇ AMB CEBA CONFITADA I FLORS DE GÍRGOLA





INGREDIENTS

6 talls de lluç
200 g de ceba
200 g de flor de gírgola
1 culleradeta de mel
½ got de cervesa
Oli d’oliva
Sal

Pelem la ceba i la tallem en juliana. La salpebrem i confitem a una cassola amb oli, a foc molt lent.

Quan gairebé la tinguem cuita, hi afegim una cullerada de les de cafè de mel. Remenem perquè s’incorpori molt bé amb la ceba. Reservem

Amb una mica d’oli saltegem les gírgoles i les afegim a la ceba confitada. Afegim-hi la cervesa i remenem.

Salem i enfarinem el lluç, el fregim lleugerament, quan el tinguem llest el posem a la cassola amb la ceba, les gírgoles i la cervesa, donem unes voltes, deixem evaporar la cervesa, rectifiquem de sal i pebre si fes falta.

Per servir, al plat fem un llit amb la ceba i les gírgoles, a sobre 
posem el lluç.



9 comentaris:

  1. sí que ha de quedar bo, sí! Ben gustós, aquest lluç! Petons

    ResponElimina
  2. Amb les gírgoles i la ceba aquest lluç s'hi ha de trobar molt ben acompanyat, sí.

    ResponElimina
  3. Un gusiadet boníssim, i molt gustós!

    ResponElimina
  4. Et prenc la idea de la mel a la ceba...això si que és caramel·lització! Petons!

    ResponElimina
  5. Ha de quedar un lluç molt bo, va ben acompanyat!

    ResponElimina
  6. Que bo que te que estar este lluç!!
    I la mel en la ceba ummmm!!
    Besets
    http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  7. Què saborós el lluç amb la ceba confitada...quin gustet!

    ResponElimina
  8. Quin bon gust ha de tenir aquest plat amb la ceba confitada!
    Boníssim!
    Petons

    ResponElimina
  9. Una combinació deliciosa, i les girgoles segur que hi dónen un toc molt bo.

    ResponElimina