diumenge, 23 de març de 2014

SUQUET DE LLUÇ AMB GAMBES





INGREDIENTS

4 talls de lluç
6 gambes
Peix de roca
Patates
Oli d’oliva
Sal

Amb el peix de roca preparem un fumet, com tinguem costum de fer-lo.

Traiem el cap a les gambes, els saltegem a una paella amb una mica d’oli i els anem esclafant amb una forquilla per extreure tot el seu sabor interior. Posem-hi una mica d’aigua i deixem que ens quedi una salsa reduïda.

Pelem les patates, les esquincem i bullim amb el fumet que tenim preparat. Quan gairebé ja las tinguem cuites, afegim-hi la salsa dels caps de les gambes.

Un cop cuites les aixafem i en fem un puré que posarem a la base del plat per servir.

Mentrestant courem el lluç i les gambes a la planxa, quan estigui tot cuit posem el lluç sobre el llit de patata, acabem amb les gambes enfilades a una broqueta. Per els volta’ns de les patates aboquem el fumet que ens ha quedat de bullir-les.


8 comentaris:

  1. Quina delícia! M'encanta el peix i amb gambes més! petons

    ResponElimina
  2. Aquestes gambes gent el saltimbanqui damunt el lluç són de cine!!! Quin plat més formós! Petons!

    ResponElimina
  3. mmmmmm...........
    A quina hora dius que puc venir a dinar???
    Uau, un plat de luxe, de diumenge de festa grossa!

    ResponElimina
  4. Per sucar-hi pa!! plat de festa major!!!

    ResponElimina
  5. ooooohhhhh, si arriba l'oloreta fins aquí... n'hauràs de fer més perquè jo també m'apunto!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  6. De lujo total!!!!!!!! sin duda es un plato para disfrutarlo a lo grande.
    Besets.

    ResponElimina
  7. Quin platet mes bo...
    De super luxe.
    petons

    ResponElimina