diumenge, 18 de maig de 2014

LLAGOSTINS A LA GESPA







INGREDIENTS

10 llagostins
150 g d’espinacs
1 ceba tendra
25 g de pols d’ametlla
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Dels llagostins en separem les cues que els hi traurem la pell. Els caps els premem amb els dits sobre un bol per recollir-ne el suc.

Posarem les cues a macerar amb el suc que hem tret dels caps, durant una mitja hora, salpebrem.

Per a la gespa:

A una paella amb una mica d’oli confitem la ceba tendra tallada petita, fins que la tinguem transparenta.

Posem una olla amb aigua al foc, quan arrenqui el bull escaldem els espinacs durant 30 segons, escorrem i reservem.

Al pot de la batedora posem la ceba confitada, els espinacs, la pols d’ametlla i un raget d’oli, triturem fins que tinguem una pasta espessa, salpebrem.

Saltegem les cues dels llagostins que ja tenim macerades,
 amb unes gotes d’oli.

Per servir, al fons del plat pintarem amb la pasta d’espinacs, a sobre els llagostins, també podem acompanyar amb un gotet amb més pasta d’espinacs.


10 comentaris:

  1. El nom es divertidissim, és un plus total a la recepta XDDD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es que estan prenen el sol a la gespa, hehehe !!!!!
      Una abraçada

      Elimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Aquesta idea de la gespa em sembla genial! Quina combinació de gust i de colors....immillorable presentació!

    ResponElimina
  4. quina pinta!! es genial la idea! i la combinacio en boca també! petons

    ResponElimina
  5. Quina gràcia, això de la gespa.. ha ha ha. Ha de ser molt gustós, aquest plat.

    ResponElimina
  6. Que original! Ens la explicaries al programa de ràdio? No trobo com contactar-te!
    pagesosdeciutat@gmail.com

    Gràcies!

    ResponElimina
  7. jejeje... m'agrada la recepta, i m'agrada el nom que li heu posat!

    ResponElimina