dilluns, 12 de maig de 2014

CANYETES AMB MARISC






INGREDIENTS

1 làmina de pasta de full
250 g de musclos
3 barretes de Surimi
6 llagostins
1 ou dur
1 ou
Maionesa

Tallem la làmina de pasta de full a rectangles d’uns 5 x 3 cm., en pintem la meitat amb ou batut, a sobre en posem un altre i tornem a pintar, farem el mateix amb tots.

Els posem a una safata per coure’ls al forn que ja tindrem preescalfat a 180º C. durant uns 8-10 minuts o fins que el tinguem al nostre gust.

Obrim els musclos al vapor com tinguem costum de fer-ho. Quan els tinguem cuits el traiem de les valves, els tallem a trossets i reservem.

Tallem a trossets les barretes de Surimi i reservem.

Bullim els llagostins, els pelem, els tallem a trossets i reservem.

Pelem i tallem l’ou dur a cuadrets petits i reservem

Posem tots els ingredients que tenim preparats a un bol, posem maionesa i barregem molt bé perquè ens quedin tots els ingredients ben amalgamats.

Quan tinguem els mil fulls freds els obrim per la meitat i farcim amb el preparat.


Aquesta recepta la vaig veure al blog Juego de Sabores, però esta adaptada al meu gust. 



9 comentaris:

  1. aquests canapes són genials per picar i no parar oi? petons

    ResponElimina
  2. M'encanta la idea de la presentació, amb la pasta de full tallada en format mini.
    El farcit ha de quedar molt bo!

    ResponElimina
  3. Que bones, aquestes canyetes!! A mi el surimi m'encanta, amb coses fredes el posaria a tot arreu! ha ha ha. La pasta de full hi queda molt bé, en aquesta recepta! Petons

    ResponElimina
  4. Quin aperitiu més bo!!! li traiem profit a la pasta de full, ens va genial, oi? petó

    ResponElimina
  5. Una delícia de tapa amb una presenació d'allò més cuca
    Petonets

    ResponElimina
  6. Quin goig que fan aquestes canyetes, me les apunto!

    ResponElimina
  7. Aquesta tapa l'hauries de presentar al Memòries d'aquest mes...qué bona! Petons!

    ResponElimina
  8. Reament té una pinta deliciosa! I a nosaltres ens encanta la pasta de full!
    Bona aportació el memòries!
    Aquesta queda apuntada!

    http://joorengaitucanyella.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  9. uns tastes boníssims per l'aperitiu!!! Moltíssimes gràcies per les teves aportacions al Memòries. Petonets

    ResponElimina