dilluns, 13 d’octubre de 2014

AMANIDA DE TOMÀQUET I RECUIT





Aquest cap de setmana la Maria, la nostra amiga pagesa ens va portar uns tomàquets acabats de collir de l’hort. I com que estem molt a prop de Mas Farró, vam anar a buscar el recuit. Ens va sortir una amanida espectacular.

INGREDIENTS

2 tomàquets
Recuit d’ovella de Mas Farró
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Esbaldim els tomàquets, els tallem a trossos i els posem al plat.

Desfem el recuit a trossos i l’escampem per sobre els tomàquets.

Salpebrem, amanim amb un bon raig d’oli d’oliva i que vagi de gust.


5 comentaris:

  1. Una recepta senzilla però resultona, saborosa i sana! no pot demanar-se més, oi? un petó!

    ResponElimina
  2. Senzillament espectacular! Una gran combinació.
    I el gelat de xocolata i menta, també deliciós!

    ResponElimina
  3. ostrs quina bona combinació, i no l'hagues pensat jo!! apuntada la idea! peotns

    ResponElimina
  4. Quina bona combinació! Una amanida molt senzilla però si el producte és de primera com en el teu cas no cal res més per tenir una auténtica delicia! Un petó!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  5. el recuit!! que bo.... i amb la frescor del tomàquet i una llesca de bon pa .. espectacular un 10 per la senzillesa

    ResponElimina