divendres, 17 d’octubre de 2014

CILINDRES DE PASTA BRICK AMB GAMBES I AMANIDA






INGREDIENTS

2 fulles de pasta brick
Mantega
8 gambes
4 palets de surimi
1 ceba tendra
¼ de cogombre
Maionesa
½ llimona
Un polsim de pebre vermell de la Vera
Sal
Pebre negre

Escalfem el forn a 180º C.

Tallem els fulls de pasta brick a tires llargues d’uns 4 centímetres d’ample, les pintem amb una mantega i enrotllem fent uns petits cilindres.

Posem els cilindres a una safata per anar al forn, folrada de paper sulfuritzat, enfornem durant uns tres minuts o fins que els tinguem daurats. Passat el temps els traiem amb molta cura i deixem refredar.

Escorrem la llimona, la barregem amb la maionesa (en aquesta ocasió comprada) i el pebre vermell, un polsim de sal i un de pebre negre.

Pelem la ceba tendra, el cogombre i els tallem a trossets petits, quan ho tinguem llest, ho barregem a la maionesa. Reservem

També pelem les gambés i les courem a la planxa, quan les tinguem les tallem a rodelles, així com els palets de surimi, també ho barregem tot al preparat anterior.

Reservem tot el preparat a la nevera tapat amb paper film.

Al moment de servir, farcim els rotllets i cap a taula.



5 comentaris:

  1. Em sembla una idea ben original y que bo que té que quedar! M'agrada el fet de posar-hi la pasta brick, que li ha d'aprotar un toc cruixent boníssim i amb aquest farcit... irresistible!!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Quina pinta mes bona que tenen. Una abraçada

    ResponElimina
  3. quin aperiitu tan fantastic!! te´molt bona pinta! petons

    ResponElimina
  4. mmm. sóc fan de la pasta brick i la fil·lo, super cruixent i amb moltes possibilitats.
    Amb aquest farcit han de quedar uns cilindres boníssims!

    ResponElimina