dilluns, 27 d’octubre de 2014

CONILL AMB RAP I GAMBES






INGREDIENTS

2 cuixes de conill
4 talls de rap
4 gambes
1 ceba
1 pebrot verd petit
2 tomàquets
Ametlles i avellanes torrades
1 got de cervesa
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Posem oli a una cassola, la portem al foc i sufragui’m el conill, quan el tinguem enrossit, afegim les verdures tallades a trossets, donem unes voltes, afegim la cervesa i deixem coure durant uns quaranta minuts.

Mentrestant salem, enfarinem el rap i el fregim a part en una paella amb oli d’oliva. Reservem

Passat el temps passem la salsa pel colador xines,  el tornem a posar a la cassola, afegim el conill, el rap que tenim reservat, les gambes i la picada d’avellanes i ametlles, deixem coure uns deu minuts més

Necessitarem una bona barra de pa.


7 comentaris:

  1. Un mar i muntanya excel·lent!!! bona setmana!

    ResponElimina
  2. tremendo este mar y montaña
    Bona setmana

    ResponElimina
  3. Tiene una pinta deliciosa, la verdad es que entra solo!
    Besos mil

    ResponElimina
  4. Sion i Miquel; Un mar i muntanya molt i molt complert!!
    Salutacions Miquel i Sion!!

    ResponElimina
  5. mar i muntanya diferent ... amb conilll ....que bo!!

    ResponElimina
  6. Mare meva Sión....no se quin dels tres ingredients m'agrada mes, pero els tres junts a de ser la pera!!!!!
    Petonets

    ResponElimina