divendres, 31 d’octubre de 2014

RAJADA I RAP AL PIL-PIL





INGREDIENTS

300 g de rajada
300 g de rap
16 musclos
16 cloïsses
2 grans d’all
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Netegem les cloïsses, i els musclos.

A un cassó amb una mica d’aigua farem obrir les cloïsses, posant-les a un plat segons es vagin obrint. Al mateix cassó i amb l’aigua que tenim farem obrir els musclos.

Retirem totes les cloves de les cloïsses i dels musclos,  reservem a un plat, així com l’aigua.

Trossegem la rajada a la mida que vulguem, dels talls de rap en separem els dos medallons.

Posem oli a una cassola, quan el tinguem calent, posem els talls de peix, només volta i volta, ens deixarà anar la gelatina. Recollim tot l’oli de la cassola, deixant-hi el peix, amb l’escalfor ens anirà deixant més gelatina, que anirem afegint a la que tenim reservada.

Al cap d'una estoneta, posem al pot de la batedora la gelatina, l’aigua de les cloïsses i dels musclos, i un raig d’oli. Emulsionem amb la batedora, ens quedarà un pil- pil espès.

Afegim a la cassola, les cloïsses i els musclos amb la rajada i el rap. La portem al foc que tindrem molt suau, anirem movent-la durant uns minuts perquè ens quedin tots els ingredients ben incorporats.

Per servir, al plat posarem la rajada, els medallons de rap, les cloïsses i els musclos, salsarem.


6 comentaris:

  1. uhmmmm se ve muy muy rico, esto me encantará!!

    ResponElimina
  2. Respostes
    1. Mmmmm! Boníssim! Ha d'estar boníssim! Una abraçada bonica!

      Les receptes que m'agraden

      Elimina
  3. Segur que el peix queda molt gustós, amb aquesta salseta tan bona! Una proposta deliciosa, Sión.

    ResponElimina
  4. Amb aquesta salsa, aquest peix ha de ser deliciós!!! Petons!

    ResponElimina
  5. saps que no he tastat mai la rajada???? Imperdonable, ja ho sé :(
    A veure si m'animo amb la teva recepta!!!!

    ResponElimina