BRAÇ D’ESPINACS FARCIT



INGREDIENTS

PER AL PA DE PESSIC

200 g de fulles d’espinacs sense tija
2 ous
100 g de farina
6 g de llevat Royal
Oli d’oliva
Sal

PER AL FARCIT

6 talls de pit de gall dindi
250 g de formatge cremós tipus Philadelphia
300 g de xampinyons
2 alls
Anet triturat
Oli d’oliva
Sal

Quan tinguem els espinacs nets els posem al got de la batedora amb 2 cullerades d’oli i els 2 rovells d’ou (reservem les clares). Afegim la farina, el llevat, un polsim de sal i triturem que ens quedin molt fins.

Muntem les clares amb la batedora, quan les tinguem al punt, les afegirem molt suaument a la barreja dels espinacs.

Cobrim una placa pel forn amb paper sulfutitzat. Aboquem tot el preparat i l’escampem molt bé perquè ens quedi un pa de pessic primet. La portem al forn que ja tindrem preescalfat a 180 ºC, durant 5 minuts. Passat el temps, tapem amb un drap humit i el deixem fins que sigui fred.

Mentrestant netegem els xampinyons i els tallem petits, piquem molts fins als alls. A una paella posem oli, l’all picat donam una volta, hi afegim els xampinyons.

Passem a un vol tot el contingut de la paella, afegim el formatge i un polsim d’anet. Barregem tot molt bé.

Traiem el paper del pa de pessic li donem la volta, i el deixem sobre del mateix paper.

Per farcir-lo, posem 3 talls de gall dindi, la barreja de bolets i formatge, i els altres 3 talls de gall dindi. L’enrotllem pel costat llarg i l’emboliquem amb el mateix paper. El reservem a la nevera durant una hora, perquè ens sigui més fàcil tallar-lo.

Si ens en sobre el podem congelar.

Font de la recepta; Karlos Arguiñano


Comentaris

  1. aquest braç sempre m'ha facinat pero mai l'he arribat a fer! a veure si m'animo!! petons

    ResponElimina

  2. Sión i Miquel; Veure aquesta presentació i fet d'aquesta manera, té que ser una delícia per a tots els comensals que us acompanyin a taula.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡

    ResponElimina
  3. que pasada!! te ha quedado perfecto! me encanta la presentación!!!

    ResponElimina
  4. Queda guapíssim, Sión!! Ja el vaig veure al facebook i em va cridar l'atenció. Aquest me l'apunto sí o sí!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars