AMANIDA AMB CREMA D’ANXOVES I PERNIL D`ÀNEC





INGREDIENTS

Anxoves amb oli
Formatge cremós
Oli d’oliva
Mostassa
Aigua mineral

PER A LA VINAGRETA

Vinagre de xeres
Oli d’oliva

PER A L’AMANIDA

Uns talls de pernil d’ànec
Amanida verda variada
2 ous

A un cassó, posem aigua i bullim els ous, com tinguem costum de fer-ho.

Triturem les anxoves amb una mica d’aigua mineral, i les passem per un colador fi. Afegim el formatge i la mostassa, un raig d’oli i una mica d’aigua mineral. Tornem a triturar  perquè quedi una salsa ben homogènia i reservem a la nevera.

Per la vinagreta, barregem tots els ingredients i reservem.

Per servir, al plat farem una base fina amb la crema d’anxoves , a sobre posem l’amanida verda, el pernil d’ànec i rodanxes d’ou dur. 

Amanim amb la vinagreta.


Comentaris

  1. La crema d'anxoves ha d'estar molt bona i li dona un toc diferent a una amanida.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Una amanida fresca i elegant!! Sempre fas unes receptes amb una presentació de primera!!

    ResponElimina

  3. Sión i Miquel; Un complert ben majestuós amb la crema d'anxoves de ben segur per repetir-ho amb altres ocasions¡¡
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
  4. A mi que m'agrada el salat...aquesta vinagreta m'ha fet la boca aigua... una abraçada!

    ResponElimina
  5. M'ha encantat la crema d'amxoves...la faré ben aviat Sion.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  6. M'ha encantat la crema d'amxoves...la faré ben aviat Sion.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  7. Te has marcado una ensalada de primera...me gusta tanto los ingredientes como la presentacion.
    Besets.

    ResponElimina
  8. Mai he comprat pernil d´ànec, suposo que es pot preparar igualment amb pernil de porc...faré la teva amanida, m´ha agradat molt. Un petonet maca

    ResponElimina
  9. Una amanida 10!!! amb la cremeta d'anxoves quin gustasso, Sión! petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars