FILET DE VEDELLA A LA SALSA DE PEBRE VERD
INGREDIENTS
2 talls de filet de vedella
1 cullerada sopera de mantega
1 cullerada sopera de pebre verd en gra
200 ml. de crema de llet
1 culleradeta de concentrat de carn “Bovril”
Oli d’oliva
Sal
Portem una paella al foc, posem-hi la mantega
quan la tinguem desfeta, hi afegim el pebre verd, deixem coure durant un parell
de minuts. En aquest punt hi aboquem la crema de llet i el concentrat de carn,
deixem coure uns cinc minuts més i ja la tindrem llesta. Reservem en calent.
A una altra paella amb unes gotes d’oli courem
els talls de filet que ja tindrem salats, quan els falti una mica per estar
cuits, hi aboquem la salsa i deixem coure fins que els tinguem al nostre gust,
i ja els podem servir.
Un clàssic delicios!!
ResponEliminaDelicioso, con una salsa, divina, me quedado como seguidora, besos
ResponElimina