dimarts, 26 de gener de 2016

SALMÓ AMB CROSTA D’OLIVES NEGRES





INGREDIENTS

2 lloms de salmó d’uns 180 g c/un
1 gra d’all
15 g de pa ratllat
Ratlladura de pell de llimona
20 g d’olives negres
40 g de formatge Parmesà
1 nou de mantega
Oli d’ oliva
Sal
Pebre negre

Al got del turmix posem el pa ratllat, la ratlladura de llimona, les olives i el formatge, triturem. Incorporem-hi la mantega i un raig d’oli, seguim triturant. Salpebrem, amb conta, perquè les olives donen molt de gust.

Escampem aquesta barreja per sobre dels talls de salmó que ja tindrem salpebrats i els reservem a la nevera durant una mitja hora.

Passat el temps, posem els talls de salmó a una safata pel fon, escampem un raig d’oli per sobre i la portem al forn que ja tindrem preescalfat a 200 ºC, durant uns vint minuts. Servir immediatament.

Font de la recepta Blog l’Exquisit adaptada al meu gust.



1 comentari: