dijous, 14 de gener de 2016

BASTONETS DE FORMATGE GRUYÈRE I BACÓ FUMAT





INGREDIENTS

4 talls de formatge Gruyère
1 copa de vi blanc
8 talls de bacó fumat tallat molt prim
1 ou
Sa
Pebre blanc
Pa ratllat
40 g de mantega
Oli d’oliva

Quan comprem el formatge demanem que ens facin talls d’un centímetre de gruix. A casa, els tallem a tires d’uns 2 o 3 centímetres.

Quan comprem el bacó fumat també demanem que ens facin els talls ben fins.

Posem el formatge a un bol amb el vi blanc, deixem macerar durant una mitja hora.

Passat el temps, estenem sobre el marbre dos talls de bacó, empolsinem, amb una mica de pebre blanc posem un tall de formatge i enrotllem. Farem aquesta operació amb tot el formatge i bacó que tinguem.

Passem aquestes tiretes per ou batut i pa ratllat. Deixem reposar les tiretes durant uns quinze minuts.

Passat el temps, les fregim d’oli d’oliva, nomes volta i volta, les posem sobre paper absorbent i servir ben calentes.



3 comentaris:

  1. Uns entrants deliciossos!!
    Ostres, em sembla que ha de ser una d'aquelles coses que trionfen a taula, a més, són súper senzilles.

    Petons!! i Bon profit!!

    ResponElimina
  2. Oooh oooohhhh que bo Sion!!!!
    Senzill i irresistible!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  3. Caram Sión, A mi no m'agrada el formatge però a casa els hi encantara aquest most!
    Bon Any parella!
    Petonets

    ResponElimina