dilluns, 11 de gener de 2016

LASANYA DE TONYINA AMB TOMÀQUET






INGREDIENTS

1 capsa de pasta per canelons
2 llaunes de tonyina amb oli
Tomàquet ratllat
Llet
Farina
Nou moscada
Formatge ratllat
Oli d’oliva
Sal

Confitem el tomàquet triturat amb una miqueta d’oli, un polsim de sucre i un de sal.

Mentrestant escorrem molt bé  l’oli de la tonyina, la passem a un plat i l'esmicolem amb una forquilla.

Quan el tomàquet estigui llest hi barregem la tonyina.

Mentrestant bullim la pasta, un cop cuita en posem una capa a la plata per anar al forn, a sobre posem una capa de tonyina, tapem amb una altra de pasta, repetim la mateixa operació, amb tonyina i pasta. Les faig amb la pasta per canelons, perquè m’agrada fer-les individuals.

Preparem la beixamel com tinguem costum de fer-la, ratllem-hi una mica nou moscada.

Recobrim les lasanyes amb la beixamel, espolsem amb formatge ratllat i gratinem.




5 comentaris:

  1. Nosaltres a casa també ens agrada més fer la lasanya individual. Per cert, te la copiarem ;)
    Nosaltres la darrera que hem descobert fins ara és una lasanya d'espinacs i formatge ricota... també espectacular. Te la recomanem.
    Petons i Bon 2016!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquesta d’espinacs i ricota queda anotada a pendents, ha d’estar molt bona, ens agraden molt els 2 ingredients.
      Petons i Bon 2016

      Elimina
  2. que bona!! sempre la menjo de carn o d'espinacs, però de tonyina mai se m'acudeix i mira que és facileta!! apuntada per la pròxima que té una pinta...petons

    ResponElimina
  3. Mira que m'agrada la lasanya i així no l'he tastat mai! Queda apuntada, Sión!! Petons a tots dos!

    ResponElimina
  4. Bona!!! No l'he fet mai amb tonyina! Gràcies per la idea!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina