dijous, 7 de gener de 2016

CAPSETES DE SALMÓ FUMAT FARCIDES




Tornem a la normalitat i comencem l’any amb uns quants plats que he preparat per a aquestes festes Nadalenques. Desitjo que us agradin tant com a nosaltres.

INGREDIENTS

4 talls de salmó fumat
1 ou
Un polsim d’anet
Dues cullerades d’aigua
Amanida al gust
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Caviar d’arengada

La recepta del salmó fumat la trobareu aquí.

Preparem el farcit, a un plat deixatem l’ou, l’aigua, la sal, un polsim d’anet i el pebre negre. Quan tinguem ben incorporats tots els ingredients, preparem una paella amb unes gotes d’oli fem molt lentament un remenat. Deixem refredar

Tallem quatre talls de salmó fumat.

Per preparar les capsetes, posem un tall de salmó al motlle on farem la capseta, que sobresurti per tots els costats, l’omplim del remenat d’ou i tanquem amb el salmó que sobresurt.

A la safata per servir fem un llit, amb l’amanida a sobre posem les capsetes de salmó i acabem amb una mica de caviar d’arengada fumada.


4 comentaris:

  1. Mmmmmm....m'agrada moltíssim!!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. M'han encantat...sort k ja han passat festes sinó ja els feia heheh.
    Me'ls apunto pel proper dinar de celebració que hi hagi...que no tardarem massa...a casa ho celebrem tot!!!!!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  3. M'han encantat...sort k ja han passat festes sinó ja els feia heheh.
    Me'ls apunto pel proper dinar de celebració que hi hagi...que no tardarem massa...a casa ho celebrem tot!!!!!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina