LASANYA DE TONYINA AMB TOMÀQUET
INGREDIENTS
1 capsa de pasta per canelons
2 llaunes de tonyina amb oli
Tomàquet ratllat
Llet
Farina
Nou moscada
Formatge ratllat
Oli d’oliva
Sal
Confitem el tomàquet triturat amb una
miqueta d’oli, un polsim de sucre i un de sal.
Mentrestant escorrem molt bé l’oli de la tonyina, la passem a un plat i l'esmicolem amb una forquilla.
Quan el tomàquet estigui llest hi barregem la tonyina.
Mentrestant bullim la pasta, un cop cuita en
posem una capa a la plata per anar al forn, a sobre posem una capa de tonyina,
tapem amb una altra de pasta, repetim la mateixa operació, amb tonyina i pasta. Les faig amb la pasta per canelons, perquè m’agrada
fer-les individuals.
Preparem la beixamel com tinguem costum de
fer-la, ratllem-hi una mica nou moscada.
Recobrim les lasanyes amb la beixamel,
espolsem amb formatge ratllat i gratinem.
Nosaltres a casa també ens agrada més fer la lasanya individual. Per cert, te la copiarem ;)
ResponEliminaNosaltres la darrera que hem descobert fins ara és una lasanya d'espinacs i formatge ricota... també espectacular. Te la recomanem.
Petons i Bon 2016!!
Aquesta d’espinacs i ricota queda anotada a pendents, ha d’estar molt bona, ens agraden molt els 2 ingredients.
EliminaPetons i Bon 2016
que bona!! sempre la menjo de carn o d'espinacs, però de tonyina mai se m'acudeix i mira que és facileta!! apuntada per la pròxima que té una pinta...petons
ResponEliminaMira que m'agrada la lasanya i així no l'he tastat mai! Queda apuntada, Sión!! Petons a tots dos!
ResponEliminaBona!!! No l'he fet mai amb tonyina! Gràcies per la idea!!
ResponEliminaPetonets,
Olga