TEXTURES DE PÈSOLS AMB CANSALADA A BAIXA TEMPERATURA
INGREDIENTS
½ k de pèsols desgranats
1 patata petitona
Cansalada a baixa temperatura
Oli d’oliva
Sal
Tallem uns talls de la cansalada cuita a baixa
temperatura (recepta aquí) i reservem.
A una olla amb aigua i un polsim de sal bullim
els pèsols i la patata.
Quan ho tinguem cuit, traiem la patata,
escorrem els pèsols i els posem a un bol amb aigua i gel, per tallar la cocció.
Passada una estona els escorrem, en reservem
una quarta part, la resta els posem al got de la batedora amb la patata i un
raig d’oli, triturem fins que ens quedi un puré ben fi. Reservem
La resta de pèsols els amanim amb unes gotes i
reservem.
A una paella amb unes gotes d’oli, escalfem la
cansalada que tenim tallada i reservada.
Per servir, al plat fem un llit del puré de
pèsols, a sobre posem la cansalada calenta. Escampem uns quants pèsols dels
quals tenim reservats i amanits.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada