dilluns, 19 de juny de 2017

SALTAT DE CALAMARSONS I BOLETS




INGREDIENTS

400 g de calamarsons
250 g de bolets xiitake
Sal
Oli d’oliva
2 grans d’all
Julivert

A un cassó posem aigua i els grans d’all i el portem al foc, el deixem fins que arrenqui el bull, en aquest punt el traiem i posem als alls amb aigua freda, repetim dues vegades. Així perdran la fortor.

Triturem els grans d’all, unes fulles de julivert i un polsim de sal amb un raig d’oli d’oliva. Reservem

Mentrestant netegem els calamarsons, sense treure’ls-hi la pell i reservem.

Netegem els bolets, si son grossos, els tallem per la meitat o en quatre trossos.

Posem al foc una paella amb un raig d’oli, saltem els calamarsons que ja els tenim salpebrats.

A una altra paella saltem els bolets que també els tenim salpebrats. Donem unes voltes i quan tinguem els calamarsons gairebé cuits, els hi afegim, remenem molt bé tot el conjunt.

Per servir, a un plat posem els calamarsons i els bolets, acabem amb unes cullerades de l’oli d’all i julivert que tenim preparat.




1 comentari: