dilluns, 26 de juny de 2017

AMANIDA D’ENCIAMS AMB PERNIL IBÈRIC I LLAGOSTINS




Una amanida molt fàcil i bona per un dia de festa, que amb la calor que esta fent ens va molt bé.

INGREDIENTS

Escarola
Fulles de roure
Enciam
Pernil Ibèric
Llagostins
Oli d’oliva
Sal

A un pot amb aigua hi posem un grapat de sal, el portem al foc i quan comença a bullir hi posem els llagostins, quan torni a bullir els deixem un minut i els posem a un bol que tindrem preparat amb aigua i glaçons per acabar la cocció.

Netegem els enciams, els amanim i reservem.

Quan comprem el pernil demanem que ens el tallin primet. En tallem un tall a quadrets de mig centímetre i el reservem per emplatar.

Al plat per servir, fem un fons amb talls de pernil, a sobre posem un cercle d’emplatar, posem l’amanida, a sobre dos llagostins i acabem escampant per sobre els quadrets de pernil.


1 comentari:

  1. Molt fàcil de fer però molt gurmet. Deu estar deliciosa aquesta tapa.

    ResponElimina