dijous, 8 de juny de 2017

GARRÓ DE PORC AMB ALLIOLI




Gairebé sempre tenim preparats, tallats i congelats un parell de garrons de porc, per fer-ne alguna tapa pels dies de festa.

La primera vegada que el vaig preparar, va ser FIAMBRE DE BRAÓ DE PORC, la recepta la trobareu aquí.

L’altre dia repassant el llibre de cuina del xef JOAN ROCA La cuina de la meva mare, proposa aquesta recepta, la vam tastar i queda molt bo amb l’allioli. És una altra manera de servir-lo.

INGREDIENTS

Garró bullit
Allioli
Pebre vermell dolç
Oli d’oliva

Preparem l’allioli com tinguem costum de fer-lo. Reservem

Quan tinguem el garró a temperatura ambient, posem unes gotes d’oli a una paella, posem els talls de garró, molt ràpidament els donem la volta, traiem i els posem a un plat.

Per servir, posem els talls de garró, empolsinem amb pebre vermell dolç i acompanyem amb l’allioli.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada