TORRADA AMB FORMATGE I ANXOVES
INGREDIENTS
4 llesques de pa
12 filets d’anxova
1 paquet de créixens
200 g de formatge Idiazabal
25 g de pinyons
25 g de formatge parmesà ratllat
Oli d’oliva verge extra
Tallem 4 llesques de pa esbiaixades, perquè ens
quedin més llargues. Les torrem una mica pels dos costats i reservem.
Triturem molt finament els pinyons i el
parmesà amb una mica d’oli. Reservem a la nevera.
A un plat amanim els créixens amb un polsim de
sal i un raig d’oli. Reservem
El formatge Idiazabal el tallem fent triangles.
Per servir, al plat posem les torrades, les amanim
amb la crema dels pinyons i parmesà, a sobre posem els créixens i dos triangles
de formatge Idiazabal, acabem amb les anxoves per sobre i al costat un altre
triangle de formatge.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada