AMANIDA AMB CUIXES DE GUATLLA ESCABETXADES



INGREDIENTS

8 cuixes de guatlla
Escarola
Pastanaga
Porro
Raïm
Pinyons
150 ml d’oli d’oliva
150 ml de vinagre de vi
150 ml d’aigua
2 grans d’all
Sal

A un cassó fem una barreja amb l’oli, el vinagre, l’aigua, els alls i les cuixes de guatlla. Ho portem al foc, deixem coure uns trenta minuts a foc lent.

Netegem l’escarola i en tallem unes fulles blanques. Tallem uns bastonets prims de pastanaga i uns de porro. Amanim al moment d’emplatar.

Dividim els grans de raïm en quatre trossos. Reservem

Quan la guatlla sigui cuita, la retirem de l’escabetx i la deixem refredar.

Al moment de servir marquem les cuixes en una paella ben calenta i amb unes gotes d’oli.

Per emplatar disposem l’escarola, al costat la pastanaga i el porro, les cuixes de guatlla les posem a sobre. Escampem un quants grans de raïm i uns pinyons. Acabem amb un fil d’oli.


Comentaris

Entrades populars