COCA AMB PERNIL D’ÀNEC I MELÓ



INGREDIENTS

1 làmina de pasta de full
Uns talls de meló
Pernil d’ànec
1 llima
Gingebre
Ametlles torrades
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc molt

De pernil d’ànec, sempre en tenim de preparat i reservat al congelador. La recepta la podreu trobar aquí. En tallem uns talls i reservem a temperatura ambient.

Per preparar la coca de pasta de full. Estenem la làmina sobre el marbre, l’estirem una mica amb el corró, la tallem a porcions rodones amb un motlle, les  punxem perquè no ens puguin gens.

Posem les coques sobre paper sulfuritzat a una safata i la portem al forn, que ja tindrem preescalfat a 200 ºC, quan comença a enrossir, la tapem amb una fulla de paper sulfuritzat, posem a sobre una altra safata, doncs així ens quedarà cuita i amb la gruixària original.

Tallem uns quants talls de meló d’un centímetre escàs, els tallem a trossos i posem a un bol. Afegim el suc de llima, un polsim de sal, un de pebre blanc, gingebre ratllat i un raig d’oli, barregem bé i deixem macera durant una mitja hora.

Fregim les ametlles amb unes gotes d’oli i un punt de sal. Les trenquem una mica i reservem.

Farcim les coques al moment de porta a taula. Sobre la pasta de full posem el pernil d’ànec intercalant-lo amb trossos del meló macerat, acabem amb les ametlles torrades i trencades.


Comentaris

Entrades populars