CONILL ROSTIT AMB FRUITES DEL BOSC



 INGREDIENTS

½ conill
150 g de fruites del bosc
100 ml de brou de carn
200 g de xampinyons
1 cullerada de mel
1 copa de cervesa
Farina d’ametlla
Pebre negre
Oli d’oliva
Sal

Tallem el conill a trossos, el salpebrem i el rostim uns minuts en una cassola amb un raig d’oli. A mitja cocció afegim les fruites del bosc i els xampinyons, pelats i tallats a trossos. Quan hagin passat uns minuts retirem les fruites del bosc.

Un cop tretes les fruites, deixem acabar de coure el conill fins que el tinguem al nostre gust.

Les fruites del bosc les tenim al got de la batedora, triturem, hi afegim una cullerada de mel, la copa de cervesa i el brou de carn, ho aboquem a la cassola. Remenem i deixem reduir una mica, passats uns minuts, acabem lligant la salsa amb la farina d’ametlla, rectifiquem de sal si fes falta.

Per servir, emplatem el conill i els xampinyons, acabem escampant una mica de la salsa de fruits vermells per sobre, acompanyant amb alguna fruita.

Comentaris

Entrades populars