AMANIDA DE CALAMARS I CARXOFA
Escarola
2 carxofes
1 botifarra fresca
2 calamars
1 manat d’alls tendres
1 bitxo de Caiena
Oli d’oliva
Sal
Cibulet
Netegem les carxofes i tallem-les a quarts,
fregim-les amb oli d’oliva fins que les tinguem ben cruixents. Reservem-les.
Tallem la botifarra a rodanxes i la saltem en
una paella, amb un raig d’oli, fins que quedi al nostre gust.
Netegem els cossos dels calamars (reservem les
potes per una altra preparació) els tallem a quadrets. Els saltem en una paella
amb una mica d’oli i un polsim de sal, fins que estiguin ben cuits.
Preparem el sofregit d’alls tendres; en una
paella amb un raig d’oli, sufragui’m els alls tendres tallats a rodanxes fines,
al costat del bitxo. Deixem coure fins que l’all tendre s’estovi.
Per servir, al fons del plat posem unes fulles
d’escarola, a sobre la sípia, les carxofes i les rodanxes de botifarra.
Escampem per sobre l’all tendre i acabem amb espolsant-hi una mica de cibulet.
Molt original la recepta! a més de saludable.
ResponEliminaSi que és original i molt bona!!
EliminaPetons