AMANIDA AMB ROVELLONS CONFITATS I PERNIL D’ÀNEC
INGREDIENTS
Fulles blanques d’enciam
Rovellons
Pernil d’ànec
2 grans d’all
1 ceba tendra
Sal
Pebre blanc
Vinagre agredolç de vi blanc
Oli d’oliva
Els rovellons els tenia mig fregits al
congelador. Un cop descongelats, els reservem.
Posem a una cassola, l’oli que han deixat els
bolets, la ceba tendra tallada a tires ben fines, els alls tallats a làmines i
el vinagre. Deixem-ho coure uns cinc minuts a foc suau.
Incorporem els rovellons, tapem la cassola i
deixem coure lentament cinc minuts més. Parem el foc i deixem refredar amb el
mateix suc de l’escabetx.
Per muntar l’amanida en un plat posem al fons
les fulles d’amanida, al damunt els rovellons, uns talls de pernil d’ànec i
amanim amb l’escabetx que tenim reservat.
Un plat" bocatto di cardinale." i molt fàcil de preparar. Això s´agraeix molt, oi?
ResponEliminaUn plat molt bo i fàcil i tant que s'agraeix Cristina
ResponEliminaPetons