AMANIDA AMB ROVELLONS CONFITATS I PERNIL D’ÀNEC



INGREDIENTS

Fulles blanques d’enciam
Rovellons
Pernil d’ànec
2 grans d’all
1 ceba tendra
Sal
Pebre blanc
Vinagre agredolç de vi blanc
Oli d’oliva

Els rovellons els tenia mig fregits al congelador. Un cop descongelats, els reservem.

Posem a una cassola, l’oli que han deixat els bolets, la ceba tendra tallada a tires ben fines, els alls tallats a làmines i el vinagre. Deixem-ho coure uns cinc minuts a foc suau.

Incorporem els rovellons, tapem la cassola i deixem coure lentament cinc minuts més. Parem el foc i deixem refredar amb el mateix suc de l’escabetx.

Per muntar l’amanida en un plat posem al fons les fulles d’amanida, al damunt els rovellons, uns talls de pernil d’ànec i amanim amb l’escabetx que tenim reservat.

Comentaris

  1. Un plat" bocatto di cardinale." i molt fàcil de preparar. Això s´agraeix molt, oi?

    ResponElimina
  2. Un plat molt bo i fàcil i tant que s'agraeix Cristina
    Petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars