PA DE CEREALS AMB ANXOVES I CREMA DE FORMATGES
INGREDIENTS
6 llesques de pa de cereals
1 tomàquet madur
6 filets d’anxova
80 g de crema de formatges Gorgonzola+Mascarpone+Proseco
Netegem les anxoves, traiem l’espina i tripa.
Les posem uns 10 minuts a un plat amb un raig de vinagre blanc.
Passat el temps les esbaldim i eixuguem amb
paper de cuina. Les posen a una safata petita, les cobrim amb oli d’oliva i un
petit polsim de pebre blanc. (És important preparar-les el dia abans de
menjar-les).
Les llesques de pa de cereals, les torrem una
mica per cada costat.
Tallem el tomàquet a rodelles no massa
gruixudes, les amanim i reservem.
Per servir, sobre cadascuna de les llesques de
pa hi posem una rodella de tomàquet, un filet d’anxova acabem amb una cullerada
de la crema dels formatges Gorgonzola + Mascarpone + Proseco.
Escalfem-ho un parell de minuts dintre del
forn i servim immediatament.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada