PA DE CEREALS AMB ANXOVES I CREMA DE FORMATGES




INGREDIENTS

6 llesques de pa de cereals
1 tomàquet madur
6 filets d’anxova
80 g de crema de formatges Gorgonzola+Mascarpone+Proseco

Netegem les anxoves, traiem l’espina i tripa. Les posem uns 10 minuts a un plat amb un raig de vinagre blanc.

Passat el temps les esbaldim i eixuguem amb paper de cuina. Les posen a una safata petita, les cobrim amb oli d’oliva i un petit polsim de pebre blanc. (És important preparar-les el dia abans de menjar-les).

Les llesques de pa de cereals, les torrem una mica per cada costat.

Tallem el tomàquet a rodelles no massa gruixudes, les amanim i reservem.

Per servir, sobre cadascuna de les llesques de pa hi posem una rodella de tomàquet, un filet d’anxova acabem amb una cullerada de la crema dels formatges Gorgonzola + Mascarpone + Proseco.

Escalfem-ho un parell de minuts dintre del forn i servim immediatament.




Comentaris

Entrades populars