CEVICHE DE LLAGOSTINS AMB MANGO




INGREDIENTS

12 llagostins
3 llimes
1 ceba morada
1 mango, no gaire madur
Pebre blanc molt
1 taronja de suc
Oli d’oliva
Sal

Pelem els llagostins, fem un tall a la part superior per treure’n el budell (filament negre). Tallar-los a daus i reservem.

Tallem la ceba morada a daus la meitat de grossos que els de llagostí. Posem-la a un cassó amb aigua, gel i un polsim de sal durant 10 minuts, així perdrà part de la seva acidesa i mantindrà la textura ferma i cruixent. Un cop passat el temps, escorrem-la molt bé i el reservem.

Pelem i tallem el mango a daus de la mida dels de llagostins. També el reservem.

Escorrem el suc de les llimes i el de la taronja.

Disposem en un bol, els llagostins, la ceba, y el mango, salpebrem. Ragem per complet amb el suc de les llimes, el de la taronja i un raig d’oli d’oliva.

Reservem a la nevera durant uns quaranta minuts.

Segons els comensals que siguem, podem servir en vols petits individuals o amb culleretes, afegint-hi unes gotes del seu suc de marinar-ho.


Comentaris

Entrades populars