CEVICHE DE LLAGOSTINS AMB MANGO
12 llagostins
3 llimes
1 ceba morada
1 mango, no gaire madur
Pebre blanc molt
1 taronja de suc
Oli d’oliva
Sal
Pelem els llagostins, fem un tall a
la part superior per treure’n el budell (filament negre). Tallar-los a daus i reservem.
Tallem la ceba morada a daus la
meitat de grossos que els de llagostí. Posem-la a un cassó amb aigua, gel i un
polsim de sal durant 10 minuts, així perdrà part de la seva acidesa i mantindrà
la textura ferma i cruixent. Un cop passat el temps, escorrem-la molt bé i el reservem.
Pelem i tallem el mango a daus de la
mida dels de llagostins. També el reservem.
Escorrem el suc de les llimes i el de
la taronja.
Disposem en un bol, els llagostins,
la ceba, y el mango, salpebrem. Ragem per complet amb el suc de les llimes, el
de la taronja i un raig d’oli d’oliva.
Reservem a la nevera durant uns
quaranta minuts.
Segons els comensals que siguem,
podem servir en vols petits individuals o amb culleretes, afegint-hi unes gotes
del seu suc de marinar-ho.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada