CÒCTEL DE CUIXA D’ÀNEC CONFITADA
INGREDIENTS
1 cuixa d’ànec confitada
1 cuixa d’ànec confitada
1 taronja
1 all tendre
100 g de mongetes de Sta. Pau
1 pebrot vermell
Vinagre balsàmic
Sal
Pebre blanc molt
La recepta per confitar les cuixes d’ànec la
trobareu aquí.
Escalfem la cuixa d’ànec al microones, durant
dos minuts a 400 watts. (Reservem el greix que deixi anar) Traiem la pell i
l’esmicolem a bocins no gaire grossos, la posem a un bol amb les mongetes.
Pelem la taronja, separem els grills, els
retirem la pell blanca i tallem per la meitat. Reservem a un plat.
A un bol posem, el suc que ens ha deixat la
taronja, en pelar els grills i el vinagre. Remenem-ho i anirem afegint, el
greix d’ànec fos, però que no sigui calent, fins a aconseguir una vinagreta.
Tallem el pebrot vermell a trossets d’uns dos
centímetres. Tallem l’all tendre a rodelles primetes. Afegim aquests dos
ingredients, al bol que tenim la cuixa d’ànec i les mongetes.
Per acabar, salsem tot el conjunt amb la
vinagreta. Ja podem servir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada