PASTÍS PER EL 7è ANIVERSARI DE L’AINA 2º
El passat dia 8 de febrer la nostra neta gran l'Aina va fer els 7 anys. Aquest és el pastís que he preparat tot i que han passat uns quants dies per celebrar-ho amb els seus tiets Sergi i Míriam que no varen poder ser-hi el dia de l’aniversari.
INGREDIENTS
1 iogurt de llimona o natural
3 ous
2 mides de l’envàs del iogurt de sucre
3 mides de l’envàs del iogurt de farina
1 sobre llevat Royal
1 mida de l’envàs del iogurt d’oli d’oliva
1 cullerada sopera de mantega
1 raspadura de la pell d’una llimona
1 rajola de xocolata amb llet Nestlé postres
½ tasseta de llet
1 nou de mantega
Buidem el iogurt a un got, netegem l’envàs i
així el tindrem per poder mesurar les quantitats d’ingredients.
A un bol posem els ous amb el sucre, batrem
molt bé fins que ens quedi una barreja escumosa. Afegim el iogurt, remenem
perquè s’incorpori bé, aboquem la farina i el llevat que tenim tamisats,
barregem una mica, afegim l’oli, la mantega i la raspadura de pell de llimona,
tornem a remenar perquè ens quedin tots els ingredients molt ben incorporats.
Aboquem la barreja al motlle per coure’l i cap
al forn que ja tindrem escalfat a 180º, deixem coure uns vint minuts o fins que
estigui al nostre gust. (Podem anar punxant-lo amb un escuradents per assegurar-nos
que està cuit). Reservem
Per preparar la cobertura, posem una cassola
amb aigua a escalfar, sense que arribi a bullir, mentrestant posem la xocolata
trossejada, la llet i la mantega a un cassó i el posem dins la cassola per
desfer la barreja al bany Maria, anirem remenant fins que comproven que ja la
tenim al punt.
Recobrim amb la xocolata tot el pastís hi
decorem amb llaminadures que a ella l’hi agraden molt.
Que bueno saber que estas publicando estas delicias!!.....y yo volviendo de a poco....Abrazotes, Marcela
ResponElimina