dimecres, 14 d’octubre de 2009

Delícies de salmó




INGREDIENTS

Salmó fumat Montsalmó
Tonyina amb oli
Maionesa
Pa de motlle
1 ou
Oli d`oliva
Ous negres de salmó

Preparar una maionesa al morter amb l`ou i l`oli, a mig lligar-la anem posant la tonyina esmicolada i escorreguda del seu oli, anem lligant-la i afegint l`oli d`oliva gota a gota fins que estigui tota incorporada i lligada.

Tallem l’escorça del pà de motlle, partint les llesques en quatre.

Posem una llesca de pa, el preparat de tonyina, una altra llesca i així fins a tres. A la última nomes la pintem del preparat i la folrem amb el salmó fumat, es deixen a la nevera unes tres hores, per tal que quedi tot més compactat.

Al servir s’hi posen uns ous negres de salmó.

Amb aquesta recepta participo al "Concurs Monsalmó" 
 

12 comentaris:

  1. Quin mos tan bo, fàcil i gustós! Com m' agrada el salmó!!

    Un petó! Beth

    ResponElimina
  2. Muy buena tu propuesta, el salmón es fantástico y ademas la presentación me parece un 10.
    Un beso.

    ResponElimina
  3. Hola, he vist que t'has fet seguidora del meu blog, moltes gràcies. Espero que tinguis molta sort amb el teu, que veig que fa poquet que l'has fet.
    Estem en contacte, ja veuràs com aconseguiràs tenir "amigues virtuals"

    ptns

    ResponElimina
  4. Unes delícies de primera!. Una bona proposta per a l'aperitiu!.

    Fins aviat

    ResponElimina
  5. Noia , tu no para's , oi??
    Un darrera l'altre.

    ResponElimina
  6. La Llibreta Viatgera
    A mi també m`encanta el salmó de totes maneres.
    Petons

    Kako
    Gracias por el comentario, desde la preciosa Suiza
    Saludos

    Manresa
    Si estic als principis, però ens anem sortint.
    Fins aviat

    Gloria
    Es un aperitiu que es fa mol a casa.

    Peixos
    Estar sense fer res es molt avorrit.

    ResponElimina
  7. Aquestes delícies, ens les mengem mos a mos, saborejant-les a tope! un petó.

    ResponElimina
  8. Felicitats per aquest plat. Té molt bona presentació però a sobre ha d'estar bonííísim.
    Me lo llevo.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  9. Que bo que ha de ser!
    Benvinguda a l'HEMC :-D

    ResponElimina
  10. La cuina vermella
    Moltes gracies
    Petonets

    Joana
    As encertat. Gracies
    Un peto.

    Surfzone
    Moltes gracies
    Una abrasada

    ResponElimina
  11. Caram! no m'ha donat temps ni d'escriure't aquest missatge:

    Tanto La Olla Suiza como nosotros queremos agradecer vuestra entrega, participación y buena acogida, así que era imprescindible agilizar el esperado resumen, y aquí lo tenéis:

    Resumen HEMC 37: Aperitivos
    Resumen en La Quinta de Luculus

    Gracias de nuevo!

    ResponElimina
  12. Que original y rico, me gusta.

    Que tengas suerte.

    Gracias por seguirme.

    Saludos

    ResponElimina