Delícies de salmó
INGREDIENTS
Salmó fumat Montsalmó
Tonyina amb oli
Maionesa
Pa de motlle
1 ou
Oli d`oliva
Ous negres de salmó
Preparar una maionesa al morter amb l`ou i l`oli, a mig lligar-la anem posant la tonyina esmicolada i escorreguda del seu oli, anem lligant-la i afegint l`oli d`oliva gota a gota fins que estigui tota incorporada i lligada.
Salmó fumat Montsalmó
Tonyina amb oli
Maionesa
Pa de motlle
1 ou
Oli d`oliva
Ous negres de salmó
Preparar una maionesa al morter amb l`ou i l`oli, a mig lligar-la anem posant la tonyina esmicolada i escorreguda del seu oli, anem lligant-la i afegint l`oli d`oliva gota a gota fins que estigui tota incorporada i lligada.
Tallem l’escorça del pà de motlle, partint les llesques en quatre.
Posem una llesca de pa, el preparat de tonyina, una altra llesca i així fins a tres. A la última nomes la pintem del preparat i la folrem amb el salmó fumat, es deixen a la nevera unes tres hores, per tal que quedi tot més compactat.
Al servir s’hi posen uns ous negres de salmó.
Amb aquesta recepta participo al "Concurs Monsalmó"
Quin mos tan bo, fàcil i gustós! Com m' agrada el salmó!!
ResponEliminaUn petó! Beth
Muy buena tu propuesta, el salmón es fantástico y ademas la presentación me parece un 10.
ResponEliminaUn beso.
Hola, he vist que t'has fet seguidora del meu blog, moltes gràcies. Espero que tinguis molta sort amb el teu, que veig que fa poquet que l'has fet.
ResponEliminaEstem en contacte, ja veuràs com aconseguiràs tenir "amigues virtuals"
ptns
Unes delícies de primera!. Una bona proposta per a l'aperitiu!.
ResponEliminaFins aviat
Noia , tu no para's , oi??
ResponEliminaUn darrera l'altre.
La Llibreta Viatgera
ResponEliminaA mi també m`encanta el salmó de totes maneres.
Petons
Kako
Gracias por el comentario, desde la preciosa Suiza
Saludos
Manresa
Si estic als principis, però ens anem sortint.
Fins aviat
Gloria
Es un aperitiu que es fa mol a casa.
Peixos
Estar sense fer res es molt avorrit.
Aquestes delícies, ens les mengem mos a mos, saborejant-les a tope! un petó.
ResponEliminaFelicitats per aquest plat. Té molt bona presentació però a sobre ha d'estar bonííísim.
ResponEliminaMe lo llevo.
Una abraçada.
Que bo que ha de ser!
ResponEliminaBenvinguda a l'HEMC :-D
La cuina vermella
ResponEliminaMoltes gracies
Petonets
Joana
As encertat. Gracies
Un peto.
Surfzone
Moltes gracies
Una abrasada
Caram! no m'ha donat temps ni d'escriure't aquest missatge:
ResponEliminaTanto La Olla Suiza como nosotros queremos agradecer vuestra entrega, participación y buena acogida, así que era imprescindible agilizar el esperado resumen, y aquí lo tenéis:
Resumen HEMC 37: Aperitivos
Resumen en La Quinta de Luculus
Gracias de nuevo!
Que original y rico, me gusta.
ResponEliminaQue tengas suerte.
Gracias por seguirme.
Saludos