GIRGOLAS AMB PERNIL D’ÀNEC
INGREDIENTS
200 g. gírgoles petites
pernil d’ànec
Farina
Oli
Sal
El pernil d’ànec el preparo amb una recepta de “ ANA EN LA COCINA” i queda molt i molt be.
Tallem al pernil d`ànec mol prim, si el tallem a maquina millor, reservem.
Netegem las gírgoles i les assequem, salem i enfarinem. Posem oli a una paella i quan estigui ben calent, les anem fregim fins que estiguin dauradetes, les posem un moment sobre paper absorbent i enseguida las posem al plat i el pernil per sobre. Anem-hi posant el pernil tal i com les anem fent, perquè el pernil ens agafi una mica de escalfor, i el greix es quedi casi transparent.
mmmmm quina convinacio: bolets que estan de "muerte" i pernil d'ànec que ja no "te cuento"!!
ResponEliminaRècords
Un luxe d'entrant, ideal per ara la tardor! Les propostes que ens regales sempre tan bones!! un petó ben gros.
ResponEliminaMolt bon entrant i ben fàcil de fer. M' encanta.
ResponEliminaptns.
Sion; Una combinació fàcil i senzilla de fer. Que vaigi de gust Sión¡¡. Josepb -menja de bacaallà-
ResponEliminaUna combinació deliciosa, ideal per a un aperitiu de luxe i fantàstica per l'època de bolets. El pernil sempre el compro fet, pero ara em miro la recepta que proposes ;)
ResponEliminaLa vella carmanyola
ResponEliminaLa gracia es que al posar el pernil, aquet suí una mica i el greix es mig fongui.
Petons
La cuina vermella
Gracies per las floretes
Un peto
ANNAFS
La veritat que si, gracias
Petons.
Josepb
La veritat, es molt fàcil.
Salutacions
Gemma
Sempre la he fet d`aperitiu i agrada molt, si mires la recepta del pernil veuràs que també es molt fàcil de fer.
petons
Por favor, la combinación es fantástica!!!
ResponEliminaUn besote
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminahola, muchas gracias por seguir mis recetas y adherirte a mi blog, como habrás podido comprobar nó soy un "cocinitas" al huso, mas bién soy un arrosser,como dicen en mi pueblo, molt grat per tot...salutaçións paco ,y naturalmente seguiré tu blog es muy sugestivo........
ResponEliminaSu
ResponEliminaMuchas gracias
Un beso.
Paco
Gracias per la floreta,t´anire seguint.
Una abrasada
Aquest no l´havia vist , ultimaments estic despistada.."La feina""
ResponEliminaMolt bonna la combinació del bolet amb el pernil d´anec.
Els Peixos
ResponEliminaLa combinació queda molt encertada, això ens passa a tots amb la feina
Ja he visitat aquesta entrada i m'ha agradat molt, crec que pot ser una bona tapa. Provaré de fer-les arrebossades.
ResponEliminaGràcies guapa!