dimecres, 21 d’octubre de 2009

GIRGOLAS AMB PERNIL D’ÀNEC



INGREDIENTS

200 g. gírgoles petites
pernil d’ànec
Farina
Oli
Sal

El pernil d’ànec el preparo amb una recepta de “ ANA EN LA COCINA” i queda molt i molt be.

Tallem al pernil d`ànec mol prim, si el tallem a maquina millor, reservem.

Netegem las gírgoles i les assequem, salem i enfarinem. Posem oli a una paella i quan estigui ben calent, les anem fregim fins que estiguin dauradetes, les posem un moment sobre paper absorbent i enseguida las posem al plat i el pernil per sobre. Anem-hi posant el pernil tal i com les anem fent, perquè el pernil ens agafi una mica de escalfor, i el greix es quedi casi transparent.

13 comentaris:

  1. mmmmm quina convinacio: bolets que estan de "muerte" i pernil d'ànec que ja no "te cuento"!!

    Rècords

    ResponElimina
  2. Un luxe d'entrant, ideal per ara la tardor! Les propostes que ens regales sempre tan bones!! un petó ben gros.

    ResponElimina
  3. Molt bon entrant i ben fàcil de fer. M' encanta.
    ptns.

    ResponElimina
  4. Sion; Una combinació fàcil i senzilla de fer. Que vaigi de gust Sión¡¡. Josepb -menja de bacaallà-

    ResponElimina
  5. Una combinació deliciosa, ideal per a un aperitiu de luxe i fantàstica per l'època de bolets. El pernil sempre el compro fet, pero ara em miro la recepta que proposes ;)

    ResponElimina
  6. La vella carmanyola
    La gracia es que al posar el pernil, aquet suí una mica i el greix es mig fongui.
    Petons

    La cuina vermella
    Gracies per las floretes
    Un peto

    ANNAFS
    La veritat que si, gracias
    Petons.

    Josepb
    La veritat, es molt fàcil.
    Salutacions

    Gemma
    Sempre la he fet d`aperitiu i agrada molt, si mires la recepta del pernil veuràs que també es molt fàcil de fer.
    petons

    ResponElimina
  7. Por favor, la combinación es fantástica!!!

    Un besote

    ResponElimina
  8. hola, muchas gracias por seguir mis recetas y adherirte a mi blog, como habrás podido comprobar nó soy un "cocinitas" al huso, mas bién soy un arrosser,como dicen en mi pueblo, molt grat per tot...salutaçións paco ,y naturalmente seguiré tu blog es muy sugestivo........

    ResponElimina
  9. Su
    Muchas gracias
    Un beso.

    Paco
    Gracias per la floreta,t´anire seguint.
    Una abrasada

    ResponElimina
  10. Aquest no l´havia vist , ultimaments estic despistada.."La feina""
    Molt bonna la combinació del bolet amb el pernil d´anec.

    ResponElimina
  11. Els Peixos
    La combinació queda molt encertada, això ens passa a tots amb la feina

    ResponElimina
  12. Ja he visitat aquesta entrada i m'ha agradat molt, crec que pot ser una bona tapa. Provaré de fer-les arrebossades.
    Gràcies guapa!

    ResponElimina