PASTÍS DE FORMATGE
INGREDIENTS
250 g. formatge Filadèlfia blanc
350 g. formatge brie (o més fort, al gust nostre)
200 cc. llet
200 g. sucre
200 g. mantega
100 g. farina
2 ous
Pasta de full, o pa de pessic, molt fins
Melmelada de préssec
Batre en un bol la mantega, l'ou i el sucre, ajudant-nos amb una vareta. Afegir els formatges, continuar barrejant, i per últim afegir-hi la farina i la llet. Batre molt bé amb la batedora.
Folrar el fons d'un motlle amb la pasta de full, o el pà de pessic, col•locar la massa a sobre i enfornar uns 45 minuts aproximadament a 180 º C, o bé fins que al punxar-la amb un ganivet fi, surti net.
Esperar que reposi una mica, desemmotllar-lo i pintar-lo per sobre amb la melmelada de préssec.
Aquesta recepta esta treta de un llibre de Karlos Arguiñano, i adaptada al meu gust.
Aquest pastís és boníssim!! Crec que m'ha arrivat a viciar més que el tabac!!!
ResponEliminaDels millors (si no el millor) pastís de formatge que he tastat, i no ha siut pocs...
Aquest pastís t´ha quedat perfecta !!!Soposo que de gust també.
ResponEliminaFelicitats , no és tan fàcil com semble, oi??
Quin gran clàssic el pastís de formatge! De totes les variacions que n'hi ha totes m'han agradat moltíssim!
ResponEliminaHauré de provar de fer la teva recepta veient l'entusiame del Jordi! Una abraçada!
Jordi
ResponEliminaLa veritat es que fins arribar a trobar aquet n`em provat provar uns quans.
Mols petons
Els Peixos
Es mol bo, i no es tan difícil, si t`animes ho comprovaràs
Cuinetes
De les receptes que hem provat a nosaltres es el que mes ens h`agradat. Lo del Jordi es amor de “fill”
Aquesta versió que proposes del pastís de formatge amb brie l' hauré de provar!!
ResponEliminaUn petó! Beth
La Llibreta Viatgera
ResponEliminaA cassa es un dels postres que ens agrada a tots.
Petons