Rotllets de rocafort
INGREDIENTS
Pernil dolç
Rocafort
Nous
Mantega
Quan comprem el pernil dolç demanem que el tallin prim, però un punt mes del normal.
Triturem bastant les nous, però que no quedin com una pasta, les afegim al rocafort junt amb una cullerada de mantega, les treballem fins que quedi una massa compactada.
Estirem els talls de pernil dolç, posant a la part central una llengua de pasta, enrotllem el pernil i posem els rotllos a la nevera per que el farcit agafi consistència.
Talleu a rodets de uns 2 centímetres i servir amb culleretes o a un plat a sobre d`una torradeta de pa.
Pernil dolç
Rocafort
Nous
Mantega
Quan comprem el pernil dolç demanem que el tallin prim, però un punt mes del normal.
Triturem bastant les nous, però que no quedin com una pasta, les afegim al rocafort junt amb una cullerada de mantega, les treballem fins que quedi una massa compactada.
Estirem els talls de pernil dolç, posant a la part central una llengua de pasta, enrotllem el pernil i posem els rotllos a la nevera per que el farcit agafi consistència.
Talleu a rodets de uns 2 centímetres i servir amb culleretes o a un plat a sobre d`una torradeta de pa.
Un aperitivo riquisimo....Supongo que se debe poder poner otro queso, el roquefort lo encuentro muy fuerte..
ResponEliminaBsss
acabo de descubrir tu blog y te tengo que felicitar por las recetas, me encantaron todas y ya me he apuntado algunas, volvere por aqui, besitos desde londres
ResponEliminaBuenísimo aperitivo, lo probaré poniendo otro queso.Gracias por enlazarme, ahora me conecto a tu blog, pues tienes recetas de las que a mi me gustan. Hasta pronto
ResponEliminaHola.
ResponEliminaMuy buena esa combinación: sobre todo, el roquefort con las nueces.
Estupendo aperitivo.
Saludos y buen provecho.
Qué bo!Per l' aperitiu... i a més és fàcil de fer.
ResponEliminaptns.
Fàcil i bo, no necessito més. Salut!!!
ResponEliminaCeles
ResponEliminaPuedes poner el queso que mas te guste, siempre que sea un poco cremoso.
Besos
Pityenlacocina
Me alegra que después de descubrirnos mutuamente, nos gusten las recetas y además desde tan lejos.
Besos
Pilar
Esta bueno con todo tipo de queso cremoso.
Gracias por conectarte con mi blog.
Un abrazo
El Secretario
Muchas gracias.
Un saludo
ANNAFS
Es encertat amb tots els aspectes.
Un peto
OLLES I SONRIURES
Moltes gracies.
Petons
Senzill i deliciós, les nous i el rocafort lliguen a la perfecció. I presentat amb aquestes culleretes, queda molt "chic" :)
ResponEliminaGràcies per afegir-me a la teva llista de blocs :)
Es una bona convinaçio, moltes gracies.
ResponEliminaUna abrasada
Una idea excel·lent i bona, boníssima!! Molts petons.
ResponEliminaEs mol sencilla, gracies
ResponEliminaHola Fem
ResponEliminaMe tocara adivinar las recetas........pero se ven deliciosas!!!!!!!!
muchas gracias por compartir, me gusta muchisimo tu blog, besotes!!!
sweetcakestoronto
miri
Hola Miri, muchas gracias por seguirme.
ResponEliminaEn el bloc hay un traductor al castellano, creo que te puede ayudar a solucionar el problema, para no tener que adivinar.
Besos