dijous, 15 d’octubre de 2009

Rotllets de rocafort



INGREDIENTS

Pernil dolç
Rocafort
Nous
Mantega

Quan comprem el pernil dolç demanem que el tallin prim, però un punt mes del normal.

Triturem bastant les nous, però que no quedin com una pasta, les afegim al rocafort junt amb una cullerada de mantega, les treballem fins que quedi una massa compactada.

Estirem els talls de pernil dolç, posant a la part central una llengua de pasta, enrotllem el pernil i posem els rotllos a la nevera per que el farcit agafi consistència.
Talleu a rodets de uns 2 centímetres i servir amb culleretes o a un plat a sobre d`una torradeta de pa.


hemc 37 - aperitivos

13 comentaris:

  1. Un aperitivo riquisimo....Supongo que se debe poder poner otro queso, el roquefort lo encuentro muy fuerte..

    Bsss

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  2. acabo de descubrir tu blog y te tengo que felicitar por las recetas, me encantaron todas y ya me he apuntado algunas, volvere por aqui, besitos desde londres

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  3. Buenísimo aperitivo, lo probaré poniendo otro queso.Gracias por enlazarme, ahora me conecto a tu blog, pues tienes recetas de las que a mi me gustan. Hasta pronto

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  4. Hola.

    Muy buena esa combinación: sobre todo, el roquefort con las nueces.

    Estupendo aperitivo.

    Saludos y buen provecho.

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  5. Qué bo!Per l' aperitiu... i a més és fàcil de fer.
    ptns.

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  6. Celes
    Puedes poner el queso que mas te guste, siempre que sea un poco cremoso.
    Besos

    Pityenlacocina
    Me alegra que después de descubrirnos mutuamente, nos gusten las recetas y además desde tan lejos.
    Besos

    Pilar
    Esta bueno con todo tipo de queso cremoso.
    Gracias por conectarte con mi blog.
    Un abrazo

    El Secretario
    Muchas gracias.
    Un saludo

    ANNAFS
    Es encertat amb tots els aspectes.
    Un peto

    OLLES I SONRIURES
    Moltes gracies.
    Petons

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  7. Senzill i deliciós, les nous i el rocafort lliguen a la perfecció. I presentat amb aquestes culleretes, queda molt "chic" :)
    Gràcies per afegir-me a la teva llista de blocs :)

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  8. Es una bona convinaçio, moltes gracies.
    Una abrasada

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  9. Una idea excel·lent i bona, boníssima!! Molts petons.

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  10. Hola Fem
    Me tocara adivinar las recetas........pero se ven deliciosas!!!!!!!!
    muchas gracias por compartir, me gusta muchisimo tu blog, besotes!!!
    sweetcakestoronto
    miri

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  11. Hola Miri, muchas gracias por seguirme.

    En el bloc hay un traductor al castellano, creo que te puede ayudar a solucionar el problema, para no tener que adivinar.

    Besos

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