EL MEU PRIMER PA
Fa pocs dies vaig rebre unes mostres de farines “SANTA RITA” que molt amablement amb va enviar el Sr. Pedró J. López Garcia, les rebudes son, Pan Casero, Tempura Oriental i Polenta.
Aquest és el resultat del Pa Cassolà.
Aquest és el resultat del Pa Cassolà.
Com que era per un sopar de dissabte i molt informal, em va semblar que em venia més de gust de fer uns panets, per poder omplir-los a gust de cadascú, amb formatge, embotit i alguna altre cosa de la nevera.
Preparem la massa con ens diuen a l'envàs.
INGREDIENTS
430 g. farina de força
10 g llevat
260 ml aigua tèbia
Olives negres sense os
Formatge parmesà ratllat
Llavors de sèsam
A un bol aboquem la farina, el llevat i l’aigua, amassem a mà o a maquina si la tenim, quan va estar preparada la vaig separar en quatre parts, per poder donar-li sabors variats, a una posant-li bocinets d’olives negres, a un altre formatge parmesà ratllat, a un altre llavors de sèsam a sobre, als últims doncs pa sol.
Deixem reposar, tapada amb un drap humit, durant una mitja hora.
Reescalfem el forn a 220º C.
Quan hagi llevat, donem la forma que més ens agradi, fem un tall al centre, podem empolsar amb farina, sèsam o el que vulguem. Posem a una safata i que coguin durant uns vint minuts, doncs eren panets petits.
Preparem la massa con ens diuen a l'envàs.
INGREDIENTS
430 g. farina de força
10 g llevat
260 ml aigua tèbia
Olives negres sense os
Formatge parmesà ratllat
Llavors de sèsam
A un bol aboquem la farina, el llevat i l’aigua, amassem a mà o a maquina si la tenim, quan va estar preparada la vaig separar en quatre parts, per poder donar-li sabors variats, a una posant-li bocinets d’olives negres, a un altre formatge parmesà ratllat, a un altre llavors de sèsam a sobre, als últims doncs pa sol.
Deixem reposar, tapada amb un drap humit, durant una mitja hora.
Reescalfem el forn a 220º C.
Quan hagi llevat, donem la forma que més ens agradi, fem un tall al centre, podem empolsar amb farina, sèsam o el que vulguem. Posem a una safata i que coguin durant uns vint minuts, doncs eren panets petits.
Tots molt bons i fàcils de fer, tot plegat amb una hora va estar llest.
El resultat va ser millor del esperat. Repetiré
El resultat va ser millor del esperat. Repetiré
Yo todavía no me he estrenado en hacer pan, no creo que haga, aunque viendo el tuyo que dices es el primero que has hecho, no puedo por menos que felicitarte porque el aspecto es estupendo. Además lo has amasado a mano como lo haría yo en ese supuesto porque no tengo ni amasadora ni pacificadora jj. Con lo que les has puesto tienen que estar muy ricos.
ResponEliminaSaludos
Aquests panets tenen molt bona pinta. Et felicito!! Jo també he intentat fer-ne alguna vegada i és molt divertit. Molts petons
ResponEliminaEl teu primer pa i ja li poses farcit? a aixo se li diu ser valenta....i t'han sortit fantastics!
ResponEliminaUna abraçada,
Sion, és que quan veus les meravelles de pans que es pengen per aquests blogs de Déu t'agafen unes ganes de fer-ne...!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Felicitats!!!
ResponEliminaQuina bona pinta el teu primer pa! sempre es una experiència nova aixó del fer pa a casa i amb aquesta farina seguro que no falla!
Petonets!
Sion, eh que dona satisfació quant els treus del forn i diu ho he fet jo, mossegues sense esperar a que es refredin.
ResponEliminaPer cert a mi també em van enviar unes farines, aviam si tinc temps i els hi faig l'homenatge.
Muas!
HOLA SION, GUAPA TU
ResponEliminaBENVINGUDA AL MON DEL PA, QUE SAPIGUES QUE JA NO PODRÁS... SORTIR-NE, JE,JE....AGAFES UNA PASIÓ TANT GRAN
HAN QUEDAT MOLT BONICS
PETONETS SUSANNA
T' han quedat molt bé i que bons estàn d' olives i de parmesà. A més la bona olor que fa mentres es al forn.
ResponEliminaA partir d' ara voldràs fer pa sovint.
Petons.
Felicitats Sion!! Fer pà té un no-se-qué que-qué-se-jo d'especial oi?
ResponEliminaVes amb compte, que enganxa!! :)
El teu primer pà!!! ningú ho diria...que bona pinta que fà.
ResponEliminaSi el primer t'ha quedat amb aquesta pinta, el que faci 10 el portes al gremi!!Tot el que et proposes ho treus!fins demà!
ResponEliminaDoncs no sembla que sigui el primer, t'ha quedat preciós!
ResponEliminaQuina bona pinta... Però jo soc del club dels "que no en fet pa encara".. i em sembla que durarà, doncs el ser de famlia "curta", sembla que fagi més mandra... :).
ResponEliminaEl pa casolà és un dels meus grans pendents... però amb aquesta farina ja veig que tens l'èxit garantit. L'haurem de provar...
ResponEliminaEstimada Sion, enhorabona t'han quedat uns pans de fàbula, ja es nota que tindràs molta mà per fer tots els pans que et proposis. Molts petons bonica.
ResponEliminaDoncs per ser el primer que fas t'ha quedat molt bé.
ResponEliminaJuan
ResponEliminaA sido mi prueba de fuego jejeje, pero he quedado muy satisfecha del resultado, y una vez vistos a la mesa me han quedado ganas de repetir. Si pruebas ya veras es muy gratificante.
Un abrazo
El plat blanc
Doncs realment no pensava que sigues tan divertit i amb un resultat tan maco, sent “novata”
Molts petons
Sonia – L´Exquisit
Sent la primera vegada, era el tot o res, i n’estic molt satisfeta
Molts petons
Dolça
Amb passa el mateix, però mai trobava el moment, i al rebre la farina ja no tenia excusa. El resultat molt bo, crec que repetiré
Molts petons
Launa
ResponEliminaMoltes gracies, una experiència que m’agrada’t, i sent la primera vegada, potser la farina m’ajuda’t ??
Molts petons
Gemma
La sort va ser que vaig acabar-los, gairebé a la hora de sopar, mentre eren al forn, preparàvem la safata amb el que els ompliríem. O sigui fets i menjats
Molts petons
SUSANA
Desprès de fets i menjats, amb va quedar molt clar que repetiria
Molts petons
LA COCINERA DE BETULO
Dons si que repetiré, amb pensava que era mes complicat, no se si es per la farina o el perquè, però de ganes me’n queden.
Molts petons
Starbase
ResponEliminaGracies, tens tota la raó ja estic pensant el proper, quina forma donar-li jejeje
Una abraçada
Neus
Ni jo amb creia el resultat, sort que el tenia al davant jejeje
Molts petons
Mercé
Espero repetir, dons ja et direu. Fins la tarda
Molts petons
Visc a la Cuina
N’estic satisfeta, i tornaré
Molts petons
Ricard Sampere
ResponEliminaBe a casa, ara nomes i som en Miquel i jo, però va ser molt gratificant la experiència, i els que varen sobrar, al congelador, ja veurem que passa quan surtin!!!!
Una abraçada
Gemma
Amb les teves mans el pa et sortirà de 10 + 10 encara que no sigui amb aquesta farina
Molts petons i fins la tarda
La cuina vermella
Aquestes floretes venint dels vermells, m’afalaguen molt.
Molts petons
La cuina de l´estany
No amb puc queixa . Jejeje
Molts petons
M'encanten els productes d'aquesta marca, sempre compro i em porto cap aquí. T'han quedat genials, perfectes. Petons guapa
ResponEliminaUnos panecillos geniales!!!y muy rapidos de preparar....a mi me encanta hacer pan,pero para los levados necesitas toda la mañana....sera cuestion de probar esta harina.
ResponEliminaBesets.
Elvira
ResponEliminaJo nomes havia provat la tempura de verdures, i al entrar par demanar las mostres amb va sorprendre la quantitat que tenen, i la del pa m’agrada’t el resultat, dons es el meu primer pa!!!!!
Molts petons
Mesilda
El que m’agrada’t es que amb una hora van estar fets, els pots fer en qualsevol moment, sense tingué que pensar gaire amb el temps.
Molts petons
T'han quedat molt be i segur que estaven genials i fets a casa!!!!
ResponEliminajo ho estic intentant....petons
T' han quedat molt bé. I les farines aquestes... jo ja n' he vist en varis blogs, però per aquí no en trobo.
ResponEliminaT'han quedat uns panets fabulosos!!! Enhorbona!!
ResponEliminails sont beaux et réussis mais surtout très appétissants
ResponEliminabravo pour l'idée
bon weekend
Nuria
ResponEliminaEl resultat es molt gratificant
Molts petons
ANNAFS
Si les demanes t’envien relació de tots el productes que fabriquen i unes mostres de farines.
Mols petons
Francesc
Moltes grecies
Una abraçada
Fimere
Unos panes ideales para la cena de un sabado. Muchas gracias
Besos