MAR I MUNTANYA
INGREDIENTS
Unes múrgoles
Un bon grapat de faves petites
Uns popets petits
1 cullerada de salsa beixamel
1/2 tall de cansalada fumada
Oli
Sal
Pebre negre
Netegem i escaldem les múrgoles, quan les tinguem escaldades les escorrem, salpebrem i les posem a una paella amb unes gotes d’oli, la cansalada fumada tallada molt petita donem unes voltes, aboquem la cullerada de beixamel, i remenem per a que s`integrin molt be tots els ingredients. Reservem
A una altra paella, amb una mica d’oli saltegem els popets que hem salpebrat. Reservem
A una olla amb aigua i una mica de sal, escaldem les faves uns tres o quatre minuts, passat el temps escorrem i passem per aigua freda. Reservem
A la paella on tenim les múrgoles hi afegim les faves i els popets, a foc mitjà, donant-li unes quantes voltes per a que els gustos s’integrin molt be, ja podem servir.
Unes múrgoles
Un bon grapat de faves petites
Uns popets petits
1 cullerada de salsa beixamel
1/2 tall de cansalada fumada
Oli
Sal
Pebre negre
Netegem i escaldem les múrgoles, quan les tinguem escaldades les escorrem, salpebrem i les posem a una paella amb unes gotes d’oli, la cansalada fumada tallada molt petita donem unes voltes, aboquem la cullerada de beixamel, i remenem per a que s`integrin molt be tots els ingredients. Reservem
A una altra paella, amb una mica d’oli saltegem els popets que hem salpebrat. Reservem
A una olla amb aigua i una mica de sal, escaldem les faves uns tres o quatre minuts, passat el temps escorrem i passem per aigua freda. Reservem
A la paella on tenim les múrgoles hi afegim les faves i els popets, a foc mitjà, donant-li unes quantes voltes per a que els gustos s’integrin molt be, ja podem servir.
A mi les faves no m'agraden gaire, però la mateixa versió amb pèsols... avui mateix per dinar m'ho menjaria ben de gust. Els mars i muntanya són molt bons.
ResponEliminauna combinació deliciosa,... la cullerada de beixamel m'ha sorprès.. pero segur que queden amb una textura més saborosa,... bona pensada
ResponEliminaUna abraçada
Sion, que bó que bó, tinc fabetes aquest cap de setmana ho provo, ja t'expicaré.
ResponEliminaMuas!
Brutal, potent, saboròs,...
ResponEliminauna combinació boníssima!
Si hi ha bolets (apartant les faves) ha d'estar delicios.
ResponEliminaPetons parella.
jo com la dolorss jiji, sense faves millor
ResponEliminapetons
Sión,
ResponEliminaQuina bona combinació!
Avís per aquells a qui no acabin d'agradar les faves: Si una vegada escaldades, ens entretenim a treure'ls-hi la pell que les envolta, a l'interior hi surten dues mitats, d'un color verd molt més intens i finíssimes en boca, res a veure amb el gust i textura de la fava tal com la mangem normalment.
Felicitats.
Una abraçada.
M' agrada amb les favetes incloses.
ResponEliminaPetons.
Ho he fet amb pèssols, `pero amb faves i bolets... s'haurà de provar!
ResponEliminaMe quedo con la receta,si está tan bueno como la sepia con habas ummmmm....es tara de rechupete!!
ResponEliminaBesets.
Quina manera de menjar faves més original, amb els popets i la beixamel: apuntada queda!
ResponEliminaSión, pues yo al contrario que Lidia, las habas que no quiera me las pones a mí jj, me encantan y con estos pulpitos están de vicio.
ResponEliminaTodos los viernes cuando nos juntamos a cenar los matrimonios amigos nos pedimos este plato, si lo tienen claro. Están fabulosos. Y los que has hecho seguro que lo están
Saludos
Gemma
ResponEliminaCom molt be dius la mateixa versió amb pèsols pot quedar d’allò mes bo.
Molts petons
StHilari
La cullerada de beixamel li dona un toc que sorprenentment bo
Una abraçada
Gemma
Si o probes ja amb diràs
Molts petons
Starbase
Tens tota la raó, brutal!!!
Una abraçada
Dolorss
ResponEliminaEt deixo que les apartis les faves, jejeje
Molts petons
Lidia
També et deixo, la qüestió es menjar de gust. Jejeje
Molts petons
Els fogons del pare
Moltes gracies, una bona solució pels que no lis agraden les faves.
Una abraçada
LA COCINERA DE BETULO
Ja en som dues, que bonessss
Molts petons
Teresa
ResponEliminaSi o probes ja amb diràs
Molts petons
Mesilda
Be totes dues son “mar i muntanya” boníssimes
Molts petons
Visc a la cuina
Si la probes ja amb diràs
Molts petons
Juan
Las habas, bueno que nos las partimos vale!!!! la variación de sabores casan muy bien entre si.
Una abrazo
Sion,
ResponEliminaMeravellós mar i muntanya. M'encanten tots els ingredients, per tant el resultat és excelent!.
Una abraçada
Vaya mar y montaña delicioso! Un besito!!!
ResponEliminaUn plato muy interesante...y con muy buena pinta, los pulpitos son una monada...me daría penita comerlos...
ResponEliminaBesitos.
Me encantó la combinación frutos del mar y de la tierra y con esas habitas, estupendo.
ResponEliminaUn saludo cariñoso de
Annie
El meu regne a canvi del teu mar i muntanya!!! Genial, suculent i per sucar-hi pa!!! Bravo!
ResponEliminaUna recepta espectacular! a qui no li agrada aquest tipus de combinació! Me l'apunto!
ResponEliminaPetonets!
Josep
ResponEliminaMoltes gracies
Una abraçada
Angie
Muchas gracias
Besos
Goyi
Gracias, pero a mi lo que me dio fue que se acabara el contenido del plato!!!!!
Besos
Annie
ResponEliminaLa combinación queda muy bien
Besos
La cuina vermella
A la propera us en guardo un platet, jejeje
Molts petons
Laura
Si o probes ja amb diràs
Molts petons
ingredients espectaculars!, reitero: quan tingueu un espai a la vostra cuina m'aviseu, que faré el tast de tots els plats que cuines Sión!una abraçada i fins divendres!
ResponEliminace plat me donne envie de repasse à table, ce mélange de saveurs me titille les papilles
ResponEliminaj'aime beaucoup
bonne soirée
Idò a mi m'agraden molt tots els ingredients , deu ser un toc amb la beixamel , me'l apunto amb el teu permís Sion. Prest caurà
ResponEliminaUna besada
Un plato fantástico!! la mezcla de sabores ummmm...riquísimo, con tu permiso te copio la receta,
ResponEliminaBesos cris
Mercé
ResponEliminaQuan tingui un lloc t’aviso val………… fins divendres.
Mols petons
Fimere
Una mezcla de sabores que a mi gusto, ligan muy bien, si pruebas ya me dirás
Besos
Xisca
Amb el toc de beixamel, si el probes ja amb diràs.
Mols petons
Crismas
Al meu gust lliguen molt tots els gustos, si el fas ja amb diràs.
Molts petons
Un mar i muntanya ben bo, amb les múrgoles..
ResponEliminaJo no sóc massa de faves, però amb pèsols també ha de quedar ben bo, aquest mar i muntanya!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
ANNAFS
ResponEliminaEs el complement que li don un toc
Petons
Dolça
Si li poses pèsols estarà igual de bo.
Petons