EMBOLCALL DE PEU AMB GAMBES
Aquesta recepta es per participar al primer concurs convocat per Gourmet rural, mitjançant del Bloc de cuina de la Dolorss
INGREDIENTS
4 meitats de peu de porc
200 g. gambes pelades
1 cullerada Bovril
2 mantellines de porc
Trompetes de la mort
Tempura de verdures
Farina
Oli
Sal
Pebre
Desossem els peus i amb els ossos fem un brou curt.
Posem a una olla els ossos, l’aigua i el concentrat de carn (jo faig servir Bovril) un polset de pebre i els bullim un quart d’hora, colem i al deixem a foc lent que redueixi fins que ens quedi una mica espès. Reservem
A una paella posem unes gotes d’oli, i saltegem las gambes, nomes volta i volta. Reservem
Estenem la mantellina, fent el farcellet, posem primer mig peu, omplim amb gambes de les que tenim preparades, posem a sobre l’altre mig peu i emboliquem fent un farcell amb la mantellina, (la podem demanar a la nostre cansaladeria habitual.)
Passem per farina i fregim a una paella amb l’oli molt roent.
Els passem a una safata pel forn i reguem amb el brou que hem preparat anteriorment, posem el forn a 200º C i els deixem uns deu minuts, anem mullant amb la salsa de tant en tant.
Els hem acompanyat amb un llit de trompetes de la mort i tempura de verdures.
INGREDIENTS
4 meitats de peu de porc
200 g. gambes pelades
1 cullerada Bovril
2 mantellines de porc
Trompetes de la mort
Tempura de verdures
Farina
Oli
Sal
Pebre
Desossem els peus i amb els ossos fem un brou curt.
Posem a una olla els ossos, l’aigua i el concentrat de carn (jo faig servir Bovril) un polset de pebre i els bullim un quart d’hora, colem i al deixem a foc lent que redueixi fins que ens quedi una mica espès. Reservem
A una paella posem unes gotes d’oli, i saltegem las gambes, nomes volta i volta. Reservem
Estenem la mantellina, fent el farcellet, posem primer mig peu, omplim amb gambes de les que tenim preparades, posem a sobre l’altre mig peu i emboliquem fent un farcell amb la mantellina, (la podem demanar a la nostre cansaladeria habitual.)
Passem per farina i fregim a una paella amb l’oli molt roent.
Els passem a una safata pel forn i reguem amb el brou que hem preparat anteriorment, posem el forn a 200º C i els deixem uns deu minuts, anem mullant amb la salsa de tant en tant.
Els hem acompanyat amb un llit de trompetes de la mort i tempura de verdures.
Hola guapa! Em penso que els de gourmet rural tindran feina per trobar la millor, perquè si totes les que es presenten son com la teva de deliciosa, estaran deliberant durant setmanes!! Un petó i enhorabona.
ResponEliminaUn mar i montanya diferent, bona recepta per als amants dels peus de porc!!!
ResponEliminaGràcies per la aportació :-)
Petons
La foto molt maca però jo no puc amb els peus. Tot així Bona Sort!
ResponEliminaMuas!
Ja sabeu que jo tampoc sóc de peus de porc, però amb aquesta recepta fins i tot jo en menjaria, je je je.. és un plat digne de la carta de qualsevol bon restaurant. Em sembla que aquest concurs tindrà receptes de molta categoria ;)
ResponEliminadoncs jo sique soc de peus de porc i em sembla una recepta molt bona
ResponEliminasort!
Ostres, doncs jo tampoc sóc de peus de porc. No coneixia la mantellina de porc i ja m'hi fixarè al mercat a veure si la trobo. Sort per al concurs!!
ResponEliminaUna recepta boníssima! molt original, m'agrada ;)
ResponEliminaBona sort!
Petons
M´agraden molt els peus de porc ..i fets d´aquesta manera crec que tenen que ser deliciosos.
ResponEliminaEnhora bona!!!
Amb ho que m' agraden els peus de porc i a sobre desosats i amb aquests ingredients que porta.
ResponEliminaSort al concurs.
Petons.
Quin plat mes bo....
ResponEliminapetons
M'agraden ls peus de porc! sobretot a la brassa...molt melosos i enganxosos... però bons!
ResponEliminaSión,
ResponEliminaUn plat elaborat, entretingut, però el resultat és extraordinari i molt agraït.
Salut.
La cuina vermella
ResponEliminaMoltes gracies, espero que quan comencin no tardin massa, i que guanyi el millor.
Molts petons.
Dolorss
Moltes gracies, fins aviat.
Molts petons
Gemma
Amb sap greu que no siguin del teu gust. Moltes gracies
Molts petons
Gemma
Tenen un toc una mica diferent, moltes gracies per la floreta.
Molts petons
Lidia
ResponEliminaSi els probes repeteixes
Molts petons
Starbase
La mantellina, si la encarregues te la porten, no es una cosa que tinguin normalment.
Moltes gracies.
Una abraçada
Carme – cocina con sabor
Moltes gracies
Molts petons
Els peixos
Son molt bons i ben diferents al plat
Molts petons
LA COCINERA DE BETULO
ResponEliminaEstan molt bons i sense feina al plat. Gracies
Molts petons
Nuria
Moltes gracies
Molts petons
Teresa
Es que els peus si agraden son bons amb totes les preparacions
Molts petons
Els fogons del pare
Malgrat la feina, quan els tens al plat no et recordes.
Una abraçada
No se como seran las demas recetas,pero esta me parece muy elaborada,digna del mejor restaurante.Mucha suerte en el concurso.
ResponEliminaBesets.
HOLA SION, GUAPA TU
ResponEliminaEM TENS EL COR ROBAT AMB AQESTES RECEPTES TANT BONES DE PEUS DE PORC QUE POSES...LA TEVA RECEPTA 10 PUNTS
PETONETS SUSANNA
Para mí los pies de cerdo no son...me quedo con las gambas...Pero te deseo mucha suerte en el concurso, es un plato de lo más original...
ResponEliminaBesitos....
A mi m'agraden però no m'entusiasmen, de tota manera cuinats per tú no me'ls perdria mai!a reveure i fins divendres!
ResponEliminaComo siempre, una presentación de lujo!
ResponEliminabesitos
Gaby
Chapeau!!! m´encantan les teves receptes, i el teu paladar...
ResponEliminasalutacions
sempre m'he preguntat perquè servia el bovril, i ara el veig a la teva recepta, exactament què és?
ResponEliminaMesilda
ResponEliminaMoltes gracies
Petonets
SUSANNA
Moltes gracies
Petonets
Goyi
Muchas gracias
Besos
Mercè
Al mateix li passava al Miquel, però ara a canviat de parer.
Moltes gracies
Petonets
Gabriela, clavo y canela
ResponEliminaMuchas gracias.
Besos
Raul – bocados de felicidad
Moltes gracies,
Una abraçada
*Eva*
Es un concentrat de carn que amb molt poca quantitat queda be de sabor i espessa las salses.
Molts petons
gràcies per la ràida resposta!
ResponEliminaSe ve un plato estupendo, pienso que tendrás mucha suerte en el concurso de Doloors, que tengas buena suerte!
ResponElimina*Eva*
ResponEliminaSempre es bo poder-nos ajudar
Petons
Kako
Muchas gracias
besos
En dos paraules, IM-PRESSIONANT !!!
ResponEliminaBoníssima recepta, segur trindras molta sort !!!
Petons,
Marga
Quan el meu home vegi aquesta recepta, fliparà: a mi em costa menjar peus de porc però ell...són la seva perdició! La recepta és molt ben trobada!
ResponEliminaEs un dels plats preferits del meu pare! I si et soc sincera, també meu,jajaj, quina pinta, ara miro aixó del concurs. Petons
ResponEliminaJo tampoc som molt de peus, però els meus homes de la casa els hi encanten , ja m'ha dit si els hi faré. Et desitjo moltíssima sort en el concurs.
ResponEliminaEncara que has de saber que si no el guanyes és igual , a noltros ens tens ben guanyats.
Una abraçada
Marga
ResponEliminaMoltes gracies
Petonets
Visc a la cuina
Si no agraden massa, farcits son com disfressats, aquets son els terces que he fet farcits, i passats al bloc, dons es l’única manera de que el meu home en mengi. Si el probes ja amb diràs.
Molts petons
Elvira
Si t’agraden farcits o amb salseta son bons, i si no t’agraden massa “disfressats” encara son mes bons
Molts petons
Xisca
Si els hi fas ja amb diràs si els hi han agradat.
Moltes gracies, dels concursos penso que l’important es participa, i si guanyes dons ben vingut sigui.
Molts petons
SION, quiero que me disculpes por no ponerte comentarios en tus últimos platos, en tan pronto me recupere un poco y me fluyan las ideas, con mucho gusto volveré a comentar las divinidades que haces...gracias sion........saludos paco
ResponEliminaMolta sort amb el concurs!!
ResponEliminaPerò no crec que et fagi falta, perqué aquesta recepta té molt bona pinta i segur que guanyes!!
Petonets!
Es un plato elaborado y seguro muy sabroso, te deseo suerte en el concurso.
ResponEliminaUn beso
Que son trompetas de muerto?
une recette original que je ne connais pas mais qui doit être savoureuse
ResponEliminabonne journée
Paco
ResponEliminaPor favor no pidas disculpas, primero de todo lo mas importante es que te recuperes muy prontito, pues tengo ganas de que nos hagas algunos arroces u otras cosas buenas., aparte de dar tu opinión a mis platos, jejeje
Un abrazo
Laura
Moltes gracies
Petonets
Annie
Muchas gracias,
Las trompetas de la muerte ( Craterellus cornucopioides) son unas setas de color negro grisáceo, son muy buenas para acompañar carnes.
Besos
Fimere
Tienes razón, muy sabrosa.
Besos