EMBOLCALL DE PEU AMB GAMBES


Aquesta recepta es per participar al primer concurs convocat per Gourmet rural, mitjançant del Bloc de cuina de la Dolorss

INGREDIENTS

4 meitats de peu de porc
200 g. gambes pelades
1 cullerada Bovril
2 mantellines de porc
Trompetes de la mort
Tempura de verdures
Farina
Oli
Sal
Pebre

Desossem els peus i amb els ossos fem un brou curt.

Posem a una olla els ossos, l’aigua i el concentrat de carn (jo faig servir Bovril) un polset de pebre i els bullim un quart d’hora, colem i al deixem a foc lent que redueixi fins que ens quedi una mica espès. Reservem

A una paella posem unes gotes d’oli, i saltegem las gambes, nomes volta i volta. Reservem

Estenem la mantellina, fent el farcellet, posem primer mig peu, omplim amb gambes de les que tenim preparades, posem a sobre l’altre mig peu i emboliquem fent un farcell amb la mantellina, (la podem demanar a la nostre cansaladeria habitual.)

Passem per farina i fregim a una paella amb l’oli molt roent.

Els passem a una safata pel forn i reguem amb el brou que hem preparat anteriorment, posem el forn a 200º C i els deixem uns deu minuts, anem mullant amb la salsa de tant en tant.

Els hem acompanyat amb un llit de trompetes de la mort i tempura de verdures.

Comentaris

  1. Hola guapa! Em penso que els de gourmet rural tindran feina per trobar la millor, perquè si totes les que es presenten son com la teva de deliciosa, estaran deliberant durant setmanes!! Un petó i enhorabona.

    ResponElimina
  2. Un mar i montanya diferent, bona recepta per als amants dels peus de porc!!!

    Gràcies per la aportació :-)
    Petons

    ResponElimina
  3. La foto molt maca però jo no puc amb els peus. Tot així Bona Sort!

    Muas!

    ResponElimina
  4. Ja sabeu que jo tampoc sóc de peus de porc, però amb aquesta recepta fins i tot jo en menjaria, je je je.. és un plat digne de la carta de qualsevol bon restaurant. Em sembla que aquest concurs tindrà receptes de molta categoria ;)

    ResponElimina
  5. doncs jo sique soc de peus de porc i em sembla una recepta molt bona

    sort!

    ResponElimina
  6. Ostres, doncs jo tampoc sóc de peus de porc. No coneixia la mantellina de porc i ja m'hi fixarè al mercat a veure si la trobo. Sort per al concurs!!

    ResponElimina
  7. Una recepta boníssima! molt original, m'agrada ;)

    Bona sort!

    Petons

    ResponElimina
  8. M´agraden molt els peus de porc ..i fets d´aquesta manera crec que tenen que ser deliciosos.
    Enhora bona!!!

    ResponElimina
  9. Amb ho que m' agraden els peus de porc i a sobre desosats i amb aquests ingredients que porta.
    Sort al concurs.
    Petons.

    ResponElimina
  10. M'agraden ls peus de porc! sobretot a la brassa...molt melosos i enganxosos... però bons!

    ResponElimina
  11. Sión,
    Un plat elaborat, entretingut, però el resultat és extraordinari i molt agraït.
    Salut.

    ResponElimina
  12. La cuina vermella
    Moltes gracies, espero que quan comencin no tardin massa, i que guanyi el millor.
    Molts petons.

    Dolorss
    Moltes gracies, fins aviat.
    Molts petons

    Gemma
    Amb sap greu que no siguin del teu gust. Moltes gracies
    Molts petons

    Gemma
    Tenen un toc una mica diferent, moltes gracies per la floreta.
    Molts petons

    ResponElimina
  13. Lidia
    Si els probes repeteixes
    Molts petons

    Starbase
    La mantellina, si la encarregues te la porten, no es una cosa que tinguin normalment.
    Moltes gracies.
    Una abraçada

    Carme – cocina con sabor
    Moltes gracies
    Molts petons

    Els peixos
    Son molt bons i ben diferents al plat
    Molts petons

    ResponElimina
  14. LA COCINERA DE BETULO
    Estan molt bons i sense feina al plat. Gracies
    Molts petons

    Nuria
    Moltes gracies
    Molts petons

    Teresa
    Es que els peus si agraden son bons amb totes les preparacions
    Molts petons

    Els fogons del pare
    Malgrat la feina, quan els tens al plat no et recordes.
    Una abraçada

    ResponElimina
  15. No se como seran las demas recetas,pero esta me parece muy elaborada,digna del mejor restaurante.Mucha suerte en el concurso.
    Besets.

    ResponElimina
  16. HOLA SION, GUAPA TU

    EM TENS EL COR ROBAT AMB AQESTES RECEPTES TANT BONES DE PEUS DE PORC QUE POSES...LA TEVA RECEPTA 10 PUNTS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  17. Para mí los pies de cerdo no son...me quedo con las gambas...Pero te deseo mucha suerte en el concurso, es un plato de lo más original...
    Besitos....

    ResponElimina
  18. A mi m'agraden però no m'entusiasmen, de tota manera cuinats per tú no me'ls perdria mai!a reveure i fins divendres!

    ResponElimina
  19. Como siempre, una presentación de lujo!
    besitos
    Gaby

    ResponElimina
  20. Chapeau!!! m´encantan les teves receptes, i el teu paladar...
    salutacions

    ResponElimina
  21. sempre m'he preguntat perquè servia el bovril, i ara el veig a la teva recepta, exactament què és?

    ResponElimina
  22. Mesilda
    Moltes gracies
    Petonets

    SUSANNA
    Moltes gracies
    Petonets

    Goyi
    Muchas gracias
    Besos

    Mercè
    Al mateix li passava al Miquel, però ara a canviat de parer.
    Moltes gracies
    Petonets

    ResponElimina
  23. Gabriela, clavo y canela
    Muchas gracias.
    Besos

    Raul – bocados de felicidad
    Moltes gracies,
    Una abraçada

    *Eva*
    Es un concentrat de carn que amb molt poca quantitat queda be de sabor i espessa las salses.
    Molts petons

    ResponElimina
  24. Se ve un plato estupendo, pienso que tendrás mucha suerte en el concurso de Doloors, que tengas buena suerte!

    ResponElimina
  25. *Eva*
    Sempre es bo poder-nos ajudar
    Petons

    Kako
    Muchas gracias
    besos

    ResponElimina
  26. En dos paraules, IM-PRESSIONANT !!!

    Boníssima recepta, segur trindras molta sort !!!

    Petons,
    Marga

    ResponElimina
  27. Quan el meu home vegi aquesta recepta, fliparà: a mi em costa menjar peus de porc però ell...són la seva perdició! La recepta és molt ben trobada!

    ResponElimina
  28. Es un dels plats preferits del meu pare! I si et soc sincera, també meu,jajaj, quina pinta, ara miro aixó del concurs. Petons

    ResponElimina
  29. Jo tampoc som molt de peus, però els meus homes de la casa els hi encanten , ja m'ha dit si els hi faré. Et desitjo moltíssima sort en el concurs.
    Encara que has de saber que si no el guanyes és igual , a noltros ens tens ben guanyats.

    Una abraçada

    ResponElimina
  30. Marga
    Moltes gracies
    Petonets

    Visc a la cuina
    Si no agraden massa, farcits son com disfressats, aquets son els terces que he fet farcits, i passats al bloc, dons es l’única manera de que el meu home en mengi. Si el probes ja amb diràs.
    Molts petons

    Elvira
    Si t’agraden farcits o amb salseta son bons, i si no t’agraden massa “disfressats” encara son mes bons
    Molts petons

    Xisca
    Si els hi fas ja amb diràs si els hi han agradat.
    Moltes gracies, dels concursos penso que l’important es participa, i si guanyes dons ben vingut sigui.
    Molts petons

    ResponElimina
  31. SION, quiero que me disculpes por no ponerte comentarios en tus últimos platos, en tan pronto me recupere un poco y me fluyan las ideas, con mucho gusto volveré a comentar las divinidades que haces...gracias sion........saludos paco

    ResponElimina
  32. Molta sort amb el concurs!!
    Però no crec que et fagi falta, perqué aquesta recepta té molt bona pinta i segur que guanyes!!
    Petonets!

    ResponElimina
  33. Es un plato elaborado y seguro muy sabroso, te deseo suerte en el concurso.
    Un beso

    Que son trompetas de muerto?

    ResponElimina
  34. une recette original que je ne connais pas mais qui doit être savoureuse
    bonne journée

    ResponElimina
  35. Paco
    Por favor no pidas disculpas, primero de todo lo mas importante es que te recuperes muy prontito, pues tengo ganas de que nos hagas algunos arroces u otras cosas buenas., aparte de dar tu opinión a mis platos, jejeje
    Un abrazo

    Laura
    Moltes gracies
    Petonets

    Annie
    Muchas gracias,
    Las trompetas de la muerte ( Craterellus cornucopioides) son unas setas de color negro grisáceo, son muy buenas para acompañar carnes.
    Besos

    Fimere
    Tienes razón, muy sabrosa.
    Besos

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars