dijous, 21 d’octubre de 2010

TAPAS XII


ANGULAS DE MUNTANYA

Aquesta recepta o més ben dit aquest nom el vaig sentir per primer cop fa uns quans anys al programa de TV de José Andrés, i vaig pensar a veure amb quina em surten ara, i la veritat que em va cridar molt l’atenció, i des d'aleshores, quan anem a buscar bolets i trobem camagrocs, amb els petits i les cames que sempre et queden al fons del cistell la faig.

INGREDIENTS

Camagrocs petits
Oli d’oliva
Bitxo
Alls
Sal

Posem a una cassoleta de fang (com si féssim les angules) un bon raig d’oli d’oliva i daurem un all laminat, amb un o dos bitxos, depèn del picant que ens agradi.

Quan els tinguem daurats, hi afegim els camagrocs, un polsim de sal, unes quantes voltes i llestos per menjar.

Aquesta recepta participa al concurs organitzat per Elena en su salsa amb la col·laboració de Més del Passeig i Pasteles de Barcelona


30 comentaris:

  1. Hayırlı günler, ellerinize, emeğinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor.

    Saygılarımla.

    ResponElimina
  2. Je je je... genial, trobo que el nom és molt encertat! M'agrada :)
    I encara m'agrada més la recepta, els camagrocs són uns bolets molt agraïts i molt gustosos!

    ResponElimina
  3. M'ha fet molta gràcia això d'angules de muntanya! Els camagrocs són per mi els millors, pots fer de tot amb ells, i accepten un punt de picant amb molta alegria.
    Perfecte aquesta tapa!

    ResponElimina
  4. hauria d'haber vist aquesta recepta el diumenge, que vaig portar un munt de camagrocs.

    petons

    ResponElimina
  5. Els propers rossinyols de pi que trobi (que espero que sigui aviat) els faré d'aquesta manera, han de ser boníssims!

    ResponElimina
  6. Ostres, si jo pogués tenir camagrocs...q bo!

    Un petó,

    ResponElimina
  7. M'agraden els camagrocs... será per que quan anem al bosc, només trobem camagrocs.

    els cuinaré com tu dius.
    Jo els faig arrebosats

    UN PETONET

    ResponElimina
  8. Que bons saltadets com si fossin al allet.

    Sort al concurs i petons

    ResponElimina
  9. Sort que ja he dinat; tot i així, m'entra una ganaaaa! Els bolets de tota mena estan boníssims, i així, coentets, me'ls estic imaginant. Mmmmmm!

    ResponElimina
  10. Que buenos!!Una tapita de angulas de montaña....me choca el nombre.
    Besets.

    ResponElimina
  11. Jeje tomo nota, a mi tambien me ha sorprendido mucho el nombre. Una ración estupenda, como tapa: novedosa y ha de tener un sabor especial. Un beso.

    ResponElimina
  12. hoy he cogido unos cuantos de estos y esta receta se ve brutal...una pregunta, como haces para conservarlas???

    Un saludo.

    ResponElimina
  13. Fuat Gencal
    Muchas gracias
    Un abrazo

    Gemma
    Si amb els camagrocs pots fer tot tipus de receptes.
    Petons

    Nuria
    Bo no deliciós jejejeje
    Petonets

    ResponElimina
  14. Acabatdefer
    Tens tota la raó per a nosaltres son un dels millors bolets, tenen un aroma i un gust a muntanya extraordinari, a mes a mes quan en trobes et pots arribar a cansar de collir-ne
    Petons

    Lidia
    Segur que vas fer mes d’una recepta deliciosa
    Petonets

    Visc a la cuina
    Si els proves ja amb diràs
    Petons

    ResponElimina
  15. Sonia l’Exquisit
    Segurament hi trobes altres tipus de bolets
    Petons

    Carme-cocina con sabor
    Els camagrocs estan boníssims de totes formes, tots els bolets vaja
    Un peto

    Neus
    La sort dels camagrocs es que es fan amb erols i sen troben molts
    Petonets

    ResponElimina
  16. Petita cuina
    Quedan deliciosos. Gracies
    Un peto

    Queti B
    El punt picant lis queda de meravella.
    Petons

    Mesilda
    El nom sorprèn una mica, a mi també amb va passar.
    Petons

    Elena
    Una tapa ideal para la temporada de setas
    Besos

    ResponElimina
  17. Pardini
    Posar-les planes sobre paper i esperar que s’assequin, desprès posades a un pot de vidre
    Salutacions

    ResponElimina
  18. Pardini
    Posar-les planes sobre paper i esperar que s’assequin, desprès posades a un pot de vidre
    Salutacions

    ResponElimina
  19. M'agrada l'idea de posar bitxo i que tinguin un punt de picant.
    Petons.

    ResponElimina
  20. OH! Qué bons. No l'havia fet mai amb bitxo! m'ho apunto. Molt bons.
    Sort al concurs.
    Petonets i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  21. LA COCINERA DE BETULO
    Els queda molt be
    Petons

    Joana
    Si o probes ja amb diràs. Gracies
    Petons

    ResponElimina
  22. Tienes razón este tipo de setas es muy parecido a las angulas! Que envidia de la más mala me da ver esa caja de trompetillas!
    Besos y feliz fin de semana!

    ResponElimina
  23. Amb el Jose Andrés jo hi tinc una debilitat... i aquesta proposta va en la linia simple i gustosa.

    Molt bona!!

    ResponElimina
  24. Yo tengo un problemilla de "intolerancia" con las setas, pero no dejo de admitir que están buenísimas TODAS!! Siempre que las preparo en casa (para los demás) me como una para probarlas, y me encantan, lo que pasa es que mi cuerpo se niega..Me encanta el nombre de la receta y el aspecto es delicioso.
    un biquiño

    ResponElimina
  25. l'enginy del Jose Andres no té límits...les de veritat a mi no em diuen gran cosa, però aquestes de muntanya, no en deixaria ni una ... Ens veiem en el concurs, sort !!

    ResponElimina
  26. Damilena
    Mi idea no era dar envidia, era enseñar lo buenas que están jejeje
    Besos

    Starbase
    Es una recepta molt simple però boníssima
    Una abraçada

    Pilar – Lechuza
    Muchas gracias. Siento lo de tu “intolerancia”, y que encima tengas que prepararlas para los demás, y ver como se las comen.
    Besos

    StHilari
    Aquestes de muntanya, son un altre historia, boníssimes, per a tu també sort en el concurs
    Una abraçada

    ResponElimina
  27. Dons m' anoto la idea que aquests any de camagrocs, al menys per auí, en trobem molts...

    ResponElimina
  28. ANNAFS
    Si ho preves ja amb diras.
    Petons

    ResponElimina