TAPAS XII
ANGULAS DE MUNTANYA
Aquesta recepta o més ben dit aquest nom el vaig sentir per primer cop fa uns quans anys al programa de TV de José Andrés, i vaig pensar a veure amb quina em surten ara, i la veritat que em va cridar molt l’atenció, i des d'aleshores, quan anem a buscar bolets i trobem camagrocs, amb els petits i les cames que sempre et queden al fons del cistell la faig.
INGREDIENTS
Camagrocs petits
Oli d’oliva
Bitxo
Alls
Sal
Posem a una cassoleta de fang (com si féssim les angules) un bon raig d’oli d’oliva i daurem un all laminat, amb un o dos bitxos, depèn del picant que ens agradi.
Quan els tinguem daurats, hi afegim els camagrocs, un polsim de sal, unes quantes voltes i llestos per menjar.
Aquesta recepta participa al concurs organitzat per Elena en su salsa amb la col·laboració de Més del Passeig i Pasteles de Barcelona
Hayırlı günler, ellerinize, emeğinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor.
ResponEliminaSaygılarımla.
Je je je... genial, trobo que el nom és molt encertat! M'agrada :)
ResponEliminaI encara m'agrada més la recepta, els camagrocs són uns bolets molt agraïts i molt gustosos!
Quin plat meeees bo!!!
ResponEliminapetons
M'ha fet molta gràcia això d'angules de muntanya! Els camagrocs són per mi els millors, pots fer de tot amb ells, i accepten un punt de picant amb molta alegria.
ResponEliminaPerfecte aquesta tapa!
hauria d'haber vist aquesta recepta el diumenge, que vaig portar un munt de camagrocs.
ResponEliminapetons
Els propers rossinyols de pi que trobi (que espero que sigui aviat) els faré d'aquesta manera, han de ser boníssims!
ResponEliminaOstres, si jo pogués tenir camagrocs...q bo!
ResponEliminaUn petó,
mmmm...que bons aquests camagrocs!
ResponEliminaPetons
M'agraden els camagrocs... será per que quan anem al bosc, només trobem camagrocs.
ResponEliminaels cuinaré com tu dius.
Jo els faig arrebosats
UN PETONET
Que bons saltadets com si fossin al allet.
ResponEliminaSort al concurs i petons
Sort que ja he dinat; tot i així, m'entra una ganaaaa! Els bolets de tota mena estan boníssims, i així, coentets, me'ls estic imaginant. Mmmmmm!
ResponEliminaQue buenos!!Una tapita de angulas de montaña....me choca el nombre.
ResponEliminaBesets.
Jeje tomo nota, a mi tambien me ha sorprendido mucho el nombre. Una ración estupenda, como tapa: novedosa y ha de tener un sabor especial. Un beso.
ResponEliminahoy he cogido unos cuantos de estos y esta receta se ve brutal...una pregunta, como haces para conservarlas???
ResponEliminaUn saludo.
Fuat Gencal
ResponEliminaMuchas gracias
Un abrazo
Gemma
Si amb els camagrocs pots fer tot tipus de receptes.
Petons
Nuria
Bo no deliciós jejejeje
Petonets
Acabatdefer
ResponEliminaTens tota la raó per a nosaltres son un dels millors bolets, tenen un aroma i un gust a muntanya extraordinari, a mes a mes quan en trobes et pots arribar a cansar de collir-ne
Petons
Lidia
Segur que vas fer mes d’una recepta deliciosa
Petonets
Visc a la cuina
Si els proves ja amb diràs
Petons
Sonia l’Exquisit
ResponEliminaSegurament hi trobes altres tipus de bolets
Petons
Carme-cocina con sabor
Els camagrocs estan boníssims de totes formes, tots els bolets vaja
Un peto
Neus
La sort dels camagrocs es que es fan amb erols i sen troben molts
Petonets
Petita cuina
ResponEliminaQuedan deliciosos. Gracies
Un peto
Queti B
El punt picant lis queda de meravella.
Petons
Mesilda
El nom sorprèn una mica, a mi també amb va passar.
Petons
Elena
Una tapa ideal para la temporada de setas
Besos
Pardini
ResponEliminaPosar-les planes sobre paper i esperar que s’assequin, desprès posades a un pot de vidre
Salutacions
Pardini
ResponEliminaPosar-les planes sobre paper i esperar que s’assequin, desprès posades a un pot de vidre
Salutacions
M'agrada l'idea de posar bitxo i que tinguin un punt de picant.
ResponEliminaPetons.
OH! Qué bons. No l'havia fet mai amb bitxo! m'ho apunto. Molt bons.
ResponEliminaSort al concurs.
Petonets i bon cap de setmana.
LA COCINERA DE BETULO
ResponEliminaEls queda molt be
Petons
Joana
Si o probes ja amb diràs. Gracies
Petons
Tienes razón este tipo de setas es muy parecido a las angulas! Que envidia de la más mala me da ver esa caja de trompetillas!
ResponEliminaBesos y feliz fin de semana!
Amb el Jose Andrés jo hi tinc una debilitat... i aquesta proposta va en la linia simple i gustosa.
ResponEliminaMolt bona!!
Yo tengo un problemilla de "intolerancia" con las setas, pero no dejo de admitir que están buenísimas TODAS!! Siempre que las preparo en casa (para los demás) me como una para probarlas, y me encantan, lo que pasa es que mi cuerpo se niega..Me encanta el nombre de la receta y el aspecto es delicioso.
ResponEliminaun biquiño
l'enginy del Jose Andres no té límits...les de veritat a mi no em diuen gran cosa, però aquestes de muntanya, no en deixaria ni una ... Ens veiem en el concurs, sort !!
ResponEliminaDamilena
ResponEliminaMi idea no era dar envidia, era enseñar lo buenas que están jejeje
Besos
Starbase
Es una recepta molt simple però boníssima
Una abraçada
Pilar – Lechuza
Muchas gracias. Siento lo de tu “intolerancia”, y que encima tengas que prepararlas para los demás, y ver como se las comen.
Besos
StHilari
Aquestes de muntanya, son un altre historia, boníssimes, per a tu també sort en el concurs
Una abraçada
Dons m' anoto la idea que aquests any de camagrocs, al menys per auí, en trobem molts...
ResponEliminaANNAFS
ResponEliminaSi ho preves ja amb diras.
Petons