dilluns, 18 d’octubre de 2010

LLOM DE CONILL FARCIT



INGREDIENTS

Els lloms de 2 conills
Bolets al gust
Sal
Pebre negra
1 ceba
1 copeta conyac

PER LA PICADA

1 gra d’all
Un grapat d’ametlles
julivert

Com que encara em quedaven unes restes de ceps secs, i alguns altres bolets de nova collita, he aprofitat per preparar aquest plat.

Hidratem els ceps, saltegem junt amb la resta de bolets, salpebrem, i guardem l’aigua dels ceps. Reservem

Desossem els lloms, procurant que no se'ns trenqui la pell exterior.

Estenem sobre el marbre, salpebrem i col•loquem al centre de cada llom una mica del saltat de bolets. Enrotllem i lliguem amb fil de cuina.

A una cassola, amb una mica d’oli enrossim la ceba a trossos grans, quan sigui al punt, afegim el conill, el conyac, flamegem, i mullem amb l’aigua dels ceps. Deixem coure a foc mig fins que els lloms siguin tous. Uns deu minuts abans d’acabar la cocció, (colem la salsa, si no volem trobar la ceba), afegim la picada, i deixem un ratet més.

28 comentaris:

  1. A mi no m'agrada gens el conill, però aquesta mateixa recepta aplicada a unes guatlles...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!

    El problema vindrà en desosarles :-S tot i que segir que em val la pena.

    M'encanten els bolets, que per cert, la cocina de javi fa un concurs amb bolets i amb oli d'oliva, crec que aquesta recepta tindria moltes posibilitats, a mi m'agradat (bé com he cometat camviant el conill hehe)

    Petonarros!

    ResponElimina
  2. Doncs a mi el conill si que m'agrada però sobre tot m'agraden els ceps. Així que aquesta recepta la trobo fantàstica. Visca la tardor i les receptes de bolets!! :D

    ResponElimina
  3. Farcir el conill deu ser força laboriós i complicat, però segur que el resultat val la pena... sobretot si els farcit és tan suculuent! Un plat de luxe per a una celebració ben especial.

    ResponElimina
  4. Así tiene que estar buenisimo, el conejo con boletus ó con setas! Mmmmm!

    ResponElimina
  5. No soc gaire de conill, però aquest pinta bé.

    ResponElimina
  6. A la primavera vam fer un plat molt semblant i als convidats els agradà molt. A més, és una carn molt saludable i gens cara (que tot s'ha de mirar). Amb els bolets deu estar boníssim!
    Besets

    ResponElimina
  7. Sin duda un plato de fiesta!!El relleno es de 10.
    Besets.

    ResponElimina
  8. Tan bo que és el conill, i a vegades com costa que entri a la cuina. Aquest farcit és de festa grossa, i a més t'ha quedat molt romàntic, has vist que el farcit t'ha quedat amb forma de cor?
    Mil petons!

    ResponElimina
  9. Quina combinació més maca, trobo que és una recepta ben original!

    ResponElimina
  10. Un farcit espectacular!!!
    quan de temps fa que no menjo conill i a mi siii que m'agrada.
    un plat de conill amb cargols i sóc més feliç.
    Un petonet

    ResponElimina
  11. El conill, boníssim, els bolets,fantàstics, la cuinera, una meravella... RECEPTA 10!.A reveure.

    ResponElimina
  12. Té molt bona pinta, pero a mi dona'n qualsevol cosa que no siigui conill ni fetge.
    Petons.

    ResponElimina
  13. A mi el conill m'encanta i amb aquest farcit encara més, molt bo!

    Petonets

    ResponElimina
  14. aquesta recepta li haig d'ensenyar a la meva sogre, perque té granja de conills i segur que li sorpendrà

    petons

    ResponElimina
  15. Petita cuina
    Amb guatlla pot quedar molt bona,també es podria fer amb una cuixa de pollastre, quedaria be.
    Queda anotat lo del concurs. Gracies
    Molts petons

    Starbase
    Crec que el basic de la tardor son els bolets, i que en surten moltes receptes jejeje
    Una abraçada

    Gemma
    Porta una mica de feina però quan veus el resultat no ten nen recordes
    Petons

    ResponElimina
  16. Damilena
    Queda bien. Gracias
    Besos

    Gemma
    Pots fer-ho igual amb pollastre, també queda molt bo
    Petons

    Queti B
    Si t´agrada el conill o tens tot, saludable, econòmic i amb el bolets molt bo.
    Petons

    ResponElimina
  17. Mesilda
    Moltes gracies
    Petons

    La cuina vermella
    Buscava un bon plat, conill i bolets, però vosaltres meu fet adonar que també i vaig posar el cor jejeje. Moltes gracies.
    Petons

    Visc a la Cuina
    La combinació queda be.
    Petons

    ResponElimina
  18. Neus
    Aquest es per anar fent boca, quan en tingui un amb cargols t´aviso.
    Petons

    Mercè
    Amb faràs sortir els colorssss, moltes gracies
    Petons

    LA COCINERA DE BETULO
    El pots fer amb qualsevol tipus de carn.
    Petons

    ResponElimina
  19. Carme - cocina con sabor
    Si el probes ja amb diràs.
    Petons

    Lidia
    Jo tinc també la sort de poder-la fer amb conills que hem porta una pagesa i la recepta guanya molt.
    Petons

    ResponElimina
  20. Sion, el conill que has preparat a força déu de estar de categoria, per a mi el conill preparat com se vol cossa en agrada molt.......salutaçións paco

    ResponElimina
  21. T'ha quedat diví! no soc gaire de menjar conill però està deliciós!! me l'apunto! petonets

    ResponElimina
  22. Que ric que ha d'estar aquest conill! A més és un d'aquells plats que pots servir també en fred. Una delícia i ara què és època de bolets ja no dic.

    ResponElimina
  23. Sión,
    Una molt bona recepta.
    Si al final de tot no vols trobar trossos de ceba, enlloc de colar-ho jo ho trituraria amb el braç elèctric i el tornaria a la caçola. Llàstima de perdre la ceba.
    Pel demés em sembla excel·lent i amb el farcit de bolets un plat perfecte.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  24. Paco
    Ets del meus, el conill el trobo molt bo amb qualsevol preparació.
    Una abraçada

    Ingrid
    Si el probes ja amb diràs
    Petons

    El Oteador de los Mercados
    Certament el plat es molt agraït, i ara amb bolets encara mes.
    Petons

    Els fogons del pare
    Triturat i tornat a la cassola, la salsa quedarà mes espessa, la propera vegada provaré, gracies.
    Una abraçada

    ResponElimina
  25. Primer de tot, agrair-te els teus comentaris al meu blog arrel dels quals feia dies que tenia pendent de visitar el teu. Felicitats per l´entrada 100, per l´any del blog i per les magnifiques receptes que hi han, tan cassolanes i properes i amb tocs ben originals. En definitiva que m´ha agradat molt i des d´ara mateix em tens per aquí.
    Petons!

    ResponElimina
  26. Hola Sion,
    A casa el conill no ens entusiasme gaire, suposo que pel tema del ossets, però preparat d'aquesta manera deu ser una delícia.
    Una forta abraçada

    ResponElimina
  27. Me gusta el conejo, en casa lo cocinamos mucho, me llevo la receta, tiene que estar riquísimo.
    Besos

    ResponElimina
  28. PILAR
    Moltes gracies per els teus comentaris, ens anirem seguint.
    Petons

    Guspires que viatgen amb el ven (Gemma
    La avantatja es quer no te ossets, si el probes ja amb diràs.
    Petons

    Crismas
    Si lo pruebas ya me dirás.
    Besos

    ResponElimina