LLOM DE CONILL FARCIT
INGREDIENTS
Els lloms de 2 conills
Bolets al gust
Sal
Pebre negra
1 ceba
1 copeta conyac
PER LA PICADA
Un grapat d’ametlles
julivert
Com que encara em quedaven unes restes de ceps secs, i alguns altres bolets de nova collita, he aprofitat per preparar aquest plat.
Hidratem els ceps, saltegem junt amb la resta de bolets, salpebrem, i guardem l’aigua dels ceps. Reservem
Desossem els lloms, procurant que no se'ns trenqui la pell exterior.
Estenem sobre el marbre, salpebrem i col•loquem al centre de cada llom una mica del saltat de bolets. Enrotllem i lliguem amb fil de cuina.
A una cassola, amb una mica d’oli enrossim la ceba a trossos grans, quan sigui al punt, afegim el conill, el conyac, flamegem, i mullem amb l’aigua dels ceps. Deixem coure a foc mig fins que els lloms siguin tous. Uns deu minuts abans d’acabar la cocció, (colem la salsa, si no volem trobar la ceba), afegim la picada, i deixem un ratet més.
A mi no m'agrada gens el conill, però aquesta mateixa recepta aplicada a unes guatlles...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!
ResponEliminaEl problema vindrà en desosarles :-S tot i que segir que em val la pena.
M'encanten els bolets, que per cert, la cocina de javi fa un concurs amb bolets i amb oli d'oliva, crec que aquesta recepta tindria moltes posibilitats, a mi m'agradat (bé com he cometat camviant el conill hehe)
Petonarros!
Doncs a mi el conill si que m'agrada però sobre tot m'agraden els ceps. Així que aquesta recepta la trobo fantàstica. Visca la tardor i les receptes de bolets!! :D
ResponEliminaFarcir el conill deu ser força laboriós i complicat, però segur que el resultat val la pena... sobretot si els farcit és tan suculuent! Un plat de luxe per a una celebració ben especial.
ResponEliminaAsí tiene que estar buenisimo, el conejo con boletus ó con setas! Mmmmm!
ResponEliminaNo soc gaire de conill, però aquest pinta bé.
ResponEliminaA la primavera vam fer un plat molt semblant i als convidats els agradà molt. A més, és una carn molt saludable i gens cara (que tot s'ha de mirar). Amb els bolets deu estar boníssim!
ResponEliminaBesets
Sin duda un plato de fiesta!!El relleno es de 10.
ResponEliminaBesets.
Tan bo que és el conill, i a vegades com costa que entri a la cuina. Aquest farcit és de festa grossa, i a més t'ha quedat molt romàntic, has vist que el farcit t'ha quedat amb forma de cor?
ResponEliminaMil petons!
Quina combinació més maca, trobo que és una recepta ben original!
ResponEliminaUn farcit espectacular!!!
ResponEliminaquan de temps fa que no menjo conill i a mi siii que m'agrada.
un plat de conill amb cargols i sóc més feliç.
Un petonet
El conill, boníssim, els bolets,fantàstics, la cuinera, una meravella... RECEPTA 10!.A reveure.
ResponEliminaTé molt bona pinta, pero a mi dona'n qualsevol cosa que no siigui conill ni fetge.
ResponEliminaPetons.
A mi el conill m'encanta i amb aquest farcit encara més, molt bo!
ResponEliminaPetonets
aquesta recepta li haig d'ensenyar a la meva sogre, perque té granja de conills i segur que li sorpendrà
ResponEliminapetons
Petita cuina
ResponEliminaAmb guatlla pot quedar molt bona,també es podria fer amb una cuixa de pollastre, quedaria be.
Queda anotat lo del concurs. Gracies
Molts petons
Starbase
Crec que el basic de la tardor son els bolets, i que en surten moltes receptes jejeje
Una abraçada
Gemma
Porta una mica de feina però quan veus el resultat no ten nen recordes
Petons
Damilena
ResponEliminaQueda bien. Gracias
Besos
Gemma
Pots fer-ho igual amb pollastre, també queda molt bo
Petons
Queti B
Si t´agrada el conill o tens tot, saludable, econòmic i amb el bolets molt bo.
Petons
Mesilda
ResponEliminaMoltes gracies
Petons
La cuina vermella
Buscava un bon plat, conill i bolets, però vosaltres meu fet adonar que també i vaig posar el cor jejeje. Moltes gracies.
Petons
Visc a la Cuina
La combinació queda be.
Petons
Neus
ResponEliminaAquest es per anar fent boca, quan en tingui un amb cargols t´aviso.
Petons
Mercè
Amb faràs sortir els colorssss, moltes gracies
Petons
LA COCINERA DE BETULO
El pots fer amb qualsevol tipus de carn.
Petons
Carme - cocina con sabor
ResponEliminaSi el probes ja amb diràs.
Petons
Lidia
Jo tinc també la sort de poder-la fer amb conills que hem porta una pagesa i la recepta guanya molt.
Petons
Sion, el conill que has preparat a força déu de estar de categoria, per a mi el conill preparat com se vol cossa en agrada molt.......salutaçións paco
ResponEliminaT'ha quedat diví! no soc gaire de menjar conill però està deliciós!! me l'apunto! petonets
ResponEliminaQue ric que ha d'estar aquest conill! A més és un d'aquells plats que pots servir també en fred. Una delícia i ara què és època de bolets ja no dic.
ResponEliminaSión,
ResponEliminaUna molt bona recepta.
Si al final de tot no vols trobar trossos de ceba, enlloc de colar-ho jo ho trituraria amb el braç elèctric i el tornaria a la caçola. Llàstima de perdre la ceba.
Pel demés em sembla excel·lent i amb el farcit de bolets un plat perfecte.
Una abraçada.
Paco
ResponEliminaEts del meus, el conill el trobo molt bo amb qualsevol preparació.
Una abraçada
Ingrid
Si el probes ja amb diràs
Petons
El Oteador de los Mercados
Certament el plat es molt agraït, i ara amb bolets encara mes.
Petons
Els fogons del pare
Triturat i tornat a la cassola, la salsa quedarà mes espessa, la propera vegada provaré, gracies.
Una abraçada
Primer de tot, agrair-te els teus comentaris al meu blog arrel dels quals feia dies que tenia pendent de visitar el teu. Felicitats per l´entrada 100, per l´any del blog i per les magnifiques receptes que hi han, tan cassolanes i properes i amb tocs ben originals. En definitiva que m´ha agradat molt i des d´ara mateix em tens per aquí.
ResponEliminaPetons!
Hola Sion,
ResponEliminaA casa el conill no ens entusiasme gaire, suposo que pel tema del ossets, però preparat d'aquesta manera deu ser una delícia.
Una forta abraçada
Me gusta el conejo, en casa lo cocinamos mucho, me llevo la receta, tiene que estar riquísimo.
ResponEliminaBesos
PILAR
ResponEliminaMoltes gracies per els teus comentaris, ens anirem seguint.
Petons
Guspires que viatgen amb el ven (Gemma
La avantatja es quer no te ossets, si el probes ja amb diràs.
Petons
Crismas
Si lo pruebas ya me dirás.
Besos