CARPACCIO D’ANT
A l'IKEA a l'apartat d’alimentació, venen uns sobres de Carpaccio d’ant, i aquest estiu el varem voler provar amb aquesta recepta, que per cert ens va encantar.
Recepta del Aula Porto-Muiños, adaptada al meu gust
INGREDIENTS
Sobre de carpaccio d’ant
Tomàquets xerri
Canonges
Pinyons
Maionesa o mostassa
Formatge gustós, en aquest cas Idiazabal
Oli d’oliva verge
Vinagre de Modena
Sal
Posem l’ant a un plat i el marinem amb una vinagreta que haurem fet amb l’oli d’oliva verge, el vinagre de Modena, i un punt de sal.
Un cop ben marinat, el posem al fons d’una safata que prèviament haurem pintat amb una mica de la vinagreta, i li posem per sobre, els tomàquets xerri, els canonges, els pinyons que anteriorment haurem passat una mica per la paella, i petites muntanyetes de maionesa o mostassa.
Finalment i posem els encenalls de formatge, al gust.
No he tastat mai el carpaccio d'ant (de fet, d'ant no n'he menjat mai). La mateixa recepta amb vedella m'agradaria molt, així que crec que aquesta a casa també triomfaria. I posar-hi idiazabal enlloc del típic parmesà també em sembla molt bona idea!
ResponEliminaMai n'havia sentit a parlar però per la bona presència que fa aquest plat em deixaria dur, i això que jo no sóc gens de carpaccios.
ResponEliminaFins aviat! ;)
Jo tampoc he tastat mai l´ant però la propera vegada que vagi a ikea (aquí no en tenim) penso comprar-ne i fer la teva recepta...petonets
ResponEliminano cal dir que jo tampoc no l'he tastat mai, ni l'havia vist, i això que vaig sovint a l'ikea. me l'apunto per a la propera visita!
ResponEliminalo mismo digo, no lo he probado, y tampoco tengo las posibildades de hacerlo, no existe por acá ese producto... snif, snif.
ResponEliminaHola!
ResponEliminaabans de tot, moltes gràcies per la visita al meu blog.
jo tampoc mai he tastat l'ant.
m'ha cridat l'atenció que n'he cercat la definició a internet.
la pinta és molt bona :)
salutacions
Pues has preparado un plato exquisito. Y no sé como será la receta del aula de Porto Muiños, pero la tuya adaptada a tu gusto, coincide con el mío.
ResponEliminaAhora si eh, quesito mucho que me encanta :)
besotes
Acabo d'arribar al teu blog per un comentari que has deixat al meu i he quedat molt gratament sorpresa amb aquest carpaccio d'ant. La veritat és que jo tampoc no n'havia sentit a parlar mai. Ho haurem de provar. I és ben veritat que a Ikea sempre es descobreixen productes nous.
ResponEliminaFins aviat!
Salutacions,
Anna (de la Taula d'en Bernat)
Hola! acabo de trobar-te!! sens dubte tens un repertori de receptes molt temptador! aquest carpaccio... m'en vaig cap a l'Ikea a comprar-lo!!! em quedo per aqui! Molts petons
ResponEliminaQuan vaig al Ikea, vaig directe a les galetes i al salmó, però no em fixo amb la resta.
ResponEliminaUn plat de luxe
Un petonet
Si us va agradar igual un dia el tasto, però no perque sigui ant, es que la carn crua no em fa el pes.
ResponEliminaPetons.
Doncs jo si que l'he tastat el carpaccio d'ant i està bó (llògicament, per que no ho hauria d'estar?)
ResponEliminaAixì en amanida no l'he fet i la propera visita a IKEA ens portarem un paquetet cap a casa
:)
A ikea tenen de tot!!. Això de l'ant no se que és però per la pinta que té...l'hauré de provar. Gràcies .
ResponEliminaGemma
ResponEliminaEl carpaccio amb vedella queda molt be, i aquet formatge també li va bé,
L`ant te un toc de fumat.
Petons
Acabtdefer
Nosaltres el varem descobrir a l’IKEA, ens va cridar molt l’atenció i el resultat a esta força bo.
Petons
Mª Jose- Dit i Fet
Si el proves ja amb diràs
Petons
Manel
ResponEliminaDe totes les vegades que anat a l’ikea el vaig descobrir a finals d’agost, si el probes ja amb diràs
Una abraçada
Mandarina
Lo siento, si pudiera te mandaba un sobre.
Besos
Laura (Recetas Trucos y Tips)
Es molt bo, te un puntet de fumat i no sembla carn crua.
Petons
Anna
ResponEliminaQuan vas a l’ikea sempre fas algun descobriment al apartat d’alimentació
Petons
Merchi
Tu lo has dicho exquisito, y puedes ponerle todo el quesito que quieras.
Besos
Anna
Sempre es descobreixen productes nous que generalment son satisfactoris o molt bons, com aquest cas.
Salutacions
Ingrid
ResponEliminaMoltes gracies. Si el proves ja amb diràs
Petons
Neus
Jo al salmó, i el vaig trobar un dia que no ni havia, i mirant mirant “el descobriment”
Petons
LA COCINERA DE BETULO
Com que es una mica fumat, no sembla carn crua
Petons
Starbase
ResponEliminaPer menja solt, amb el toc de fumat queda bé, però amb l’amanida sensacional.
Una abraçada
El plat blanc
Es filet “d’alce”, te un punt de fumat, si el probes ja amb diràs.
Petons
Yo compro esas bandejas en Mercadona, y la verdad es que quedan muy ricas. Un besito y feliz finde!
ResponEliminaHola
ResponEliminaM'agrada molt aquesta recepta, molt original. No he probat mai el Ant a cal Ikea, potser serà un que posaré a la llista de pendents.
Feia dies que no passava per aquí vaig a seguir mirant receptes!
Anna
Mira, penso anar a l'Ikea aquesta setmana, i ho penso buscar per poguer preparar aquest fantàstic plat. Petons
ResponEliminahaig de reconèixer que els carpaccios em costenm però si aquest es bo caldrà probar-lo.
ResponEliminaCap a l'IKEA!!
Angie
ResponEliminaMañana mirare en Mercadona, que lo tengo muy cerca de casa, pues para ir a Ikea tengo una excursión, muchísimas gracias por la información.
Esta muy bueno.
Besos
Anna de LLepadits
Queda molt bo, i es original com molt bé dius.
Gracies per la visita.
Petons
Elvira
Espero que en trobis i t’agradi, ja amb diràs
Petons
*Eva*
A mi també amb costen, però aquest al ser una mica fumat s’agraeix, queda molt bo.
Petons
El carpaccio es un pediente que tengo desde el verano, debe estar muy rico.
ResponEliminaUn abrazo y me alegro verte nuevamente.
Jo he provat carpaccio d'ant i també ant guisat de diferents maneres, en paissos nòrdics. Però em massa el mateix que quan tasto carn de poltre... M'agraden, però com que soc molt "binari" i sempre faig comparacions dos a dos... acabo prefernt la vedella (de qualitat).
ResponEliminajo tampoc he provat mai l'ant, ja el buscaré si vaig algun dia per Ikea, ... ha de ser un dels pocs llocs on trobar-lo per aquí ...
ResponEliminaUna abraçada
Ja ho saps que som veïnes , oi??
ResponEliminaA la Farm Wille ...saps que passa que ara estic més estona allà que aquí.
Una abraçada.
Kako
ResponEliminaCuando lo pruebes ya me dirás.
Muchos besos
Ricard Sampere
Nosaltres com a carn també preferim la vedella, però aquest be tallat molt prim i fumat, que per un primer plat acompanyat d’amanida queda molt be.
Una abraçada
StHilari
Queda un plat força agraït, l´Angie diu que al Mercadona també el tenen.
Una abraçada
ELS PEIXOS
ResponEliminaNo sabia que fóssim veïnes, doncs m’alegra que siguis tu, encara que no se com fer-ho per trobar-te, amb falten instruccions.
Una abraçada
El que no es trobi a IKEA no es troba enlloc! M'encanten els carpaccios, i aquest ha de ser ben curiós!
ResponEliminaSandra
Sempre que vaig a Ikea ( que no és gaire sovint perquè és super estresant anar-hi el dissabte, que és quan ens va ve) dóno una ullada al secció d' alimentació. Un dia vaig comprar un preparat per fer pa d' aranyons que també era molt bo.
ResponEliminaEl carpaccio d' ant no l' he provat mai, però aquest que has preparat tu fa molt bona pinta, el proper cop en compraré!
Me da un poco de repelús la carne cruda, pero viendo tu plato tan apetitoso creo que me lo comería enterito!!
ResponEliminabesos
Elsfogonsdelabordeta
ResponEliminaUn carpaccio ben diferent i bo.
Petons
ANNAFS
També quan i vaig es amb dissabte, però ja que ets allà, dones una volta per alimentació i sempre descobreixes alguna cosa nova.
Petons
Crismas
A mi tampoco no me gusta demasiado la carne cruda, pero al estar ahumada no se nota tanto.
Besos