LLOMS DE LLOBARRO
INGREDIENTS
1 llobarro per a 2 persones
oli d’oliva
Sal
PER L’ACOMPANYAMENT
Oli d’oliva,
½ ceba
1 albergínia
2 tomàquets madurs
Patates
Sal
Nou moscada
Pebre blanc molt
Quan comprem el llobarro demanem que ens el tallin a supremes. Reservem
Amb l`espina podem fer una miqueta de brou. Reservem
Preescalfem el forn a 200º C, a una safata posem el peix, salem, reguem amb oli, i enfornem uns deu minuts. Reservem
Per l’acompanyament, pelem i tallem les patates a rodanxes primes, saltegem, els hi posem un polsim de sal, posem a una safata i cap el forn fins que ens quedin dauradetes. Reservem
Posarem a una altra safata, la ceba ratllada, a sobre l’albergínia i els tomàquets tallats a rodanxes intercalant els talls, reguem amb una mica d’oli, pebre blanc molt , un polsim de nou moscada, hi posem al forn uns quinze minuts.
Podem coure-ho al forn tot a la vegada, el peix amb una safata més gran, les patates a una més petita, a un altre l’albergínia i els tomàquets.
Servim posant el peix al mig del plat, a un costat les patates, l’altre les verdures, ajuntem les salses de les tres safates, amb una mica del brou de peix que tenim reservat, donem un toc de foc per emulsionar-ho.
Caram, que bo!
ResponEliminaÉs un filet sense espines?
M' el menajaríe molt de gust aquest llobarro sense espines.
ResponEliminaPetons.
Que bó Sion i tot net, ummm.
ResponEliminaMuas!
Quina gana m'ha entrat...que bo!!!
ResponEliminapetons
Cada setmana en compro, i me'ls faif fer a lloms per la planxa, de règim..., però aquets plat entra moplt més bé, ara que, amb les verduretes a la planxa... és de dieta, no?ja,ja!
ResponEliminaEl llobarro és el rei dels peixos. I fet al forn amb aquest acompanyament de verdures queda sensacional!
ResponEliminaEl peix al forn és molt gustós, i amb aquesta companyia tan ben amanida, fa goig! El llobarro no és el meu peix preferit (el trobe greixós), però potser així resulte lleuger, veritat?
ResponEliminaBesets
Un senyor plat... sense espines i amb un bon acompanyament...
ResponEliminamolt bo
Muy bueno!Me lo comeria tal como esta,sin rechistar.
ResponEliminaBesets.
El llobarro és molt bo però l'acompanyament és de luxe. Ho cous tot a l'hora? Suposo que es deu haver de controlar els diferents temps de cocció. Oi? Me l'apunto. M'agrada molt. Gràcies
ResponEliminaSión i Miquel; Jo fa pocs dies vaig fer el "llobarro a la sal" i la veritat estava suprem... aquest fa una "olor" d'enveja -sana- extraordinari.
ResponEliminaQue vagi de gust Miquel i Sión¡¡ :-D
Peixet= boníssim!
ResponEliminaSión= cuinera fantàstica
acompanyament= excel.lent
RESULTAT= EM CONVIDES?
Boníssim aquest llobarro amb verduretes!
ResponEliminaPetonets
Ha de ser boníssim! El llobarro sol ja és el millor dels peixos, doncs amb aquest acompanyament... encara més!
ResponEliminaEl llobarro, ja per si sol, és una exquisidesa. Si a més es cuina com ho has fet tu, ja ha de semblar que els àngels hi canten!
ResponEliminaXavier
ResponEliminaAixí el peix entre solet
Salutacions
LA COCINERA DE BETULO
Es molt més agradable no trobar cap espina
Petonets
Gemma
Per lo que sembla a tots us agrada mes el peix sense espina he.
Un peto
Nuria
ResponEliminaMoltes gracies
Petons
Teresa
Es qüestió de no posar-hi gaire oli, no et sembla
Petons
Gemma
Així queda la mar de gustos
Petonets
Queti B
ResponEliminaFet així no es troba gens greixos. Si el proves ja amb diras.
Petons
StHilari
Es un plat agraït, que no et dona gaire feina
Una abraçada
Mesilda
Queda molt bó
Petons
El plat blanc
ResponEliminaCom explico, el faig amb tres safates diferents, així pots controlar mes ve las coccions
Petons
Josepb
La teva recepta la tinc a pendents perquè com et vaig dir no el he fet mai a la sal.
Aquest potser es mes rapit de fer.
Una abraçada
Mercè
Mas fet posar vermella, però esta convidada, quan quedem?????
Petons
Carme – cocina con sabor
ResponEliminaMoltes gracies
Petons
Margarida
Amb el acompanyament no es troba solitari al plat jejeje
Petons
Visc a la Cuina
Moltes gracies, amb sento molt afalagada
Petons
Molt bona pinta el peix, y no diguem la pizza.
ResponEliminaBessets
Molt bó, ja fa masses setmanes que no em jalo un llobarro... i això no pot ser.
ResponEliminaAra que estem en campanya...puc prometre i prometo que abans d'una setmana en jalo el llobarro!!
:D
Teresa
ResponEliminaMoltes gracies
Petons
Starbase
Dons avia’m si compleixes, doncs el que diu normalment això..........
Una abraçada
M'encanta el llobarro! aquest tipus de peix sempre ve de gust! queda perfecte de qualsevola manera cuinat! ara això sí, com ve has fet les patates i les verduretes que no fallin, pk estan delicioses!!
ResponEliminaMolts petons
Hola, me presento soy Montse , se que eres seguidora de mi blog , gracias y siento no poder (por tiempo ) visualizar el tuyo antes, lo estoy viendo y lo encuentro muy interesante... tengo mucho que descubrir... sobre la recta yo la habo con una salsa de puerros, es una receta sacada del cocinero Julius y es muy interesante, pero esta también me la imprimido para variar , me gusta. Saludos
ResponEliminael llobarro és dels peixos que més m'agraden i amb aquest acompanyament queda de luxe!
ResponEliminaNomés mirar la foto i ja ve de gust...!!.
ResponEliminaIngrid
ResponEliminaPer acompanyament queda delicios
Petons
Montse
Muchas gracias nos iremos siguiendo, si la pruebas ya me dirás
Besos
ANNAFS
Doncs las encertat
Petonets
Ricard Sampere
Moltes gracies.
Una abraçada
Acabo de llegar a tu blog y me ha encantado esta receta de pescado y verduritas y la presentación un 10,bueno me quedo entre tus seguidores y tus recetas y si lo deseas quedás invitada a pasar por el mio,yo ahora me quedo un ratito viendo esas maravillas de recetas,
ResponEliminamolts petonets¡¡¡¡¡¡
Me siento muy alagada de que te gusten mis recetas, siempre estará la puerta abierta para cuando quieras pasarte, ahora me voy a tu blog a dar un paseo
ResponEliminaPetonets