dijous, 28 d’octubre de 2010

LLOMS DE LLOBARRO


INGREDIENTS

1 llobarro per a 2 persones
oli d’oliva
Sal

PER L’ACOMPANYAMENT

Oli d’oliva,
½ ceba
1 albergínia
2 tomàquets madurs
Patates
Sal
Nou moscada
Pebre blanc molt

Quan comprem el llobarro demanem que ens el tallin a supremes. Reservem             

Amb l`espina podem fer una miqueta de brou. Reservem

Preescalfem el forn a 200º C, a una safata posem el peix, salem, reguem amb oli, i  enfornem uns deu minuts. Reservem

Per l’acompanyament, pelem i tallem les patates a rodanxes primes, saltegem, els hi posem un polsim de sal, posem a una safata i cap el forn fins que ens quedin dauradetes. Reservem

Posarem a una altra safata, la ceba ratllada, a sobre l’albergínia i els tomàquets tallats  a rodanxes intercalant els talls, reguem amb una mica d’oli, pebre blanc molt , un polsim  de nou moscada, hi posem al forn uns quinze minuts.

Podem coure-ho al forn tot a la vegada, el peix amb una safata més gran, les patates a una més petita, a un altre l’albergínia i els tomàquets.

Servim posant el peix al mig del plat, a un costat les patates, l’altre les verdures,  ajuntem les salses de les tres safates, amb una mica del brou de peix que tenim reservat, donem un toc de foc per emulsionar-ho.

30 comentaris:

  1. Caram, que bo!
    És un filet sense espines?

    ResponElimina
  2. M' el menajaríe molt de gust aquest llobarro sense espines.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Quina gana m'ha entrat...que bo!!!
    petons

    ResponElimina
  4. Cada setmana en compro, i me'ls faif fer a lloms per la planxa, de règim..., però aquets plat entra moplt més bé, ara que, amb les verduretes a la planxa... és de dieta, no?ja,ja!

    ResponElimina
  5. El llobarro és el rei dels peixos. I fet al forn amb aquest acompanyament de verdures queda sensacional!

    ResponElimina
  6. El peix al forn és molt gustós, i amb aquesta companyia tan ben amanida, fa goig! El llobarro no és el meu peix preferit (el trobe greixós), però potser així resulte lleuger, veritat?
    Besets

    ResponElimina
  7. Un senyor plat... sense espines i amb un bon acompanyament...
    molt bo

    ResponElimina
  8. Muy bueno!Me lo comeria tal como esta,sin rechistar.
    Besets.

    ResponElimina
  9. El llobarro és molt bo però l'acompanyament és de luxe. Ho cous tot a l'hora? Suposo que es deu haver de controlar els diferents temps de cocció. Oi? Me l'apunto. M'agrada molt. Gràcies

    ResponElimina
  10. Sión i Miquel; Jo fa pocs dies vaig fer el "llobarro a la sal" i la veritat estava suprem... aquest fa una "olor" d'enveja -sana- extraordinari.
    Que vagi de gust Miquel i Sión¡¡ :-D

    ResponElimina
  11. Peixet= boníssim!
    Sión= cuinera fantàstica
    acompanyament= excel.lent
    RESULTAT= EM CONVIDES?

    ResponElimina
  12. Boníssim aquest llobarro amb verduretes!
    Petonets

    ResponElimina
  13. Ha de ser boníssim! El llobarro sol ja és el millor dels peixos, doncs amb aquest acompanyament... encara més!

    ResponElimina
  14. El llobarro, ja per si sol, és una exquisidesa. Si a més es cuina com ho has fet tu, ja ha de semblar que els àngels hi canten!

    ResponElimina
  15. Xavier
    Així el peix entre solet
    Salutacions

    LA COCINERA DE BETULO
    Es molt més agradable no trobar cap espina
    Petonets

    Gemma
    Per lo que sembla a tots us agrada mes el peix sense espina he.
    Un peto

    ResponElimina
  16. Nuria
    Moltes gracies
    Petons

    Teresa
    Es qüestió de no posar-hi gaire oli, no et sembla
    Petons

    Gemma
    Així queda la mar de gustos
    Petonets

    ResponElimina
  17. Queti B
    Fet així no es troba gens greixos. Si el proves ja amb diras.
    Petons

    StHilari
    Es un plat agraït, que no et dona gaire feina
    Una abraçada

    Mesilda
    Queda molt bó
    Petons

    ResponElimina
  18. El plat blanc
    Com explico, el faig amb tres safates diferents, així pots controlar mes ve las coccions
    Petons

    Josepb
    La teva recepta la tinc a pendents perquè com et vaig dir no el he fet mai a la sal.
    Aquest potser es mes rapit de fer.
    Una abraçada

    Mercè
    Mas fet posar vermella, però esta convidada, quan quedem?????
    Petons

    ResponElimina
  19. Carme – cocina con sabor
    Moltes gracies
    Petons

    Margarida
    Amb el acompanyament no es troba solitari al plat jejeje
    Petons

    Visc a la Cuina
    Moltes gracies, amb sento molt afalagada
    Petons

    ResponElimina
  20. Molt bona pinta el peix, y no diguem la pizza.
    Bessets

    ResponElimina
  21. Molt bó, ja fa masses setmanes que no em jalo un llobarro... i això no pot ser.

    Ara que estem en campanya...puc prometre i prometo que abans d'una setmana en jalo el llobarro!!

    :D

    ResponElimina
  22. Teresa
    Moltes gracies
    Petons

    Starbase
    Dons avia’m si compleixes, doncs el que diu normalment això..........
    Una abraçada

    ResponElimina
  23. M'encanta el llobarro! aquest tipus de peix sempre ve de gust! queda perfecte de qualsevola manera cuinat! ara això sí, com ve has fet les patates i les verduretes que no fallin, pk estan delicioses!!
    Molts petons

    ResponElimina
  24. Hola, me presento soy Montse , se que eres seguidora de mi blog , gracias y siento no poder (por tiempo ) visualizar el tuyo antes, lo estoy viendo y lo encuentro muy interesante... tengo mucho que descubrir... sobre la recta yo la habo con una salsa de puerros, es una receta sacada del cocinero Julius y es muy interesante, pero esta también me la imprimido para variar , me gusta. Saludos

    ResponElimina
  25. el llobarro és dels peixos que més m'agraden i amb aquest acompanyament queda de luxe!

    ResponElimina
  26. Només mirar la foto i ja ve de gust...!!.

    ResponElimina
  27. Ingrid
    Per acompanyament queda delicios
    Petons

    Montse
    Muchas gracias nos iremos siguiendo, si la pruebas ya me dirás
    Besos

    ANNAFS
    Doncs las encertat
    Petonets

    Ricard Sampere
    Moltes gracies.
    Una abraçada

    ResponElimina
  28. Acabo de llegar a tu blog y me ha encantado esta receta de pescado y verduritas y la presentación un 10,bueno me quedo entre tus seguidores y tus recetas y si lo deseas quedás invitada a pasar por el mio,yo ahora me quedo un ratito viendo esas maravillas de recetas,
    molts petonets¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  29. Me siento muy alagada de que te gusten mis recetas, siempre estará la puerta abierta para cuando quieras pasarte, ahora me voy a tu blog a dar un paseo
    Petonets

    ResponElimina